Başkan Türkmen Şampiyonları Ödüllendirdi

Avrupa Şampiyonu Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Bayan Kros Takımı ödüllendirildi.

Başkan Türkmen Şampiyonları Ödüllendirdi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Avrupa Şampiyonu Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Bayan Kros Takımı ödüllendirildi. Şampiyon sporculara ödülünü veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, sporun önemine değinerek, ''Gençler için spor iyi bir arkadaştır'' dedi.

Kastamonu'nun Kadı Dağı'nda düzenlenen Avrupa Kulüpler Atletizm Kros Şampiyonasında, 5'inci kez Avrupa Şampiyonluğuna ulaşan sporcular için gece düzenlendi.

Avrupa Şampiyonu Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Bayan Kros Takımı ödüllendirildi.

Üsküdar Belediyesi Nikah Sarayı Sosyal Tesisleri'nde yapılan ödül törenine; Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mecit Çetinkaya, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, CHP Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan, sporcular ve sporcuların aileleri katıldı.

Fransa, Portekiz, İspanya ve İsviçre'den yarışa katılan takımların arasından sıyrılarak beşinci kez mutlu sona ulaşan Üsküdar'ın sultanlarının büyük başarısı ödüllendirildi.

Sporcuları tebrik eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Üsküdar, Türkiye'yi bu sahada başarıyla ama gerçekten ciddi bir başarıyla temsil etmenin mutluluğunu ve bahtiyarlığını bütün ülkeye yaşatmış durumda. Hele bugünlerde böyle sevinmeye mutlu olmaya birbirimizin başarısını tebrik etmeye doğrusu çok ama çok ihtiyacımız var. Malum çok sıkıntılar yaşıyoruz. Bu sıkıntılar arasında kızlarımızın bu başarısı hepimiz için ayrı bir mutluluk oldu. Kendilerini huzurlarınızda tebrik ediyorum. Başarıların devamını diliyorum'' dedi.

Kastamonu'nun Kadı Dağı'nda düzenlenen Avrupa Kulüpler Atletizm Kros Şampiyonasında, 5'inci kez Avrupa Şampiyonluğuna ulaşan sporcular için gece düzenlendi.

''GENÇLER İÇİN SPOR İYİ BİR ARKADAŞTIR''

Başkan Hilmi Türkmen, spora yaptıkları yatırımları anlatarak, ''Üsküdar Belediyesi olarak özellikle altını çizerek ifade etmek istediğimiz bir politikamız var. Sporu tabana yayma politikası. Gerçekten gerek ilköğretim, ortaokul ve liselerde gerek spor kulüplerimiz bunlara destek olma babında bu sporu tabana yayma anlayışımızda hamd olsun diğer belediyelere diğer bazı kamu kuruluşlarına göre gerçekten önde gidiyoruz. Gençler için spor iyi bir arkadaştır, eğitim iyi bir arkadaştır. İş iyi bir arkadaştır. Dolayısıyla bu gençlerimiz, çocuklarımız mutlaka birileriyle bir şeyle arkadaş olmak durumunda. Arzu ediyoruz ki iyi işlerle, iyi insanlarla, iyi çevrelerle buluşsun ve arkadaş olsunlar'' şeklinde konuştu.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir