Çengelköyspor Emin Ellerde.

Efsane Fotospor Gazetesinde yayınlanan Hayri Ülgen abimizin köşe yazısı...

Çengelköyspor Emin Ellerde.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
İSTANBUL’DA, Boğaz’ın ortasında şirin bir köy... Köyün adı: Çengelköy...
 
Gerçekten mimari yapısıyla, görünümüyle ve sevecen insanlarıyla dört dörtlük modern bir köydür. Hala geleneklerini bozmamışlardır. İnciriyle, ceviziyle, salatalıkları ve hormonsuz hurma ve meyveleriyle gözdedir.
 
Yıllar önce futbola biraz önem verince profesyonelliğe hemen taşınmışlar. Türk futboluna çok yıldızlar da kazandırmışlardır. Maalesef, zamanında belediye başkanları ve kulüp yönetimleri Çengeköyspor kulübüne, saha ve gelir getirecek işlere imza atmayınca ekonomik sıkıntılar başlamış... Ve yılların Çengelköy’ü amatörlüğe dönmek zorunda kalmış.
 
Şimdi Süper Amatör Lig’de savaş veriyorlar. Çengelköyspor yeni yönetimiyle yeni bir yapılanma yolunda. Bütün planlarını gelecek sezona göre yapıyorlar. Başkan Mehmet Cevahir Türk gerçekten futbolu seven bir kişilik. İnançlı ve hırslı. Yönetimini de böyle başarıya susamış iş adamlarından oluşturmuş. Ve Çengelköyspor kulübünün bu yeri haketmediğine inanmış. Çengelköyspor kulübü iki-üç yıl içerisinde tekrar profesyonelliğe dönüp bütün bu gençlerin de önünü açmak için seferberlik ilan etmiş durumda. Çengelköyspor’un tek eksiği, gençlerin spor yapacağı bir saha ve tesisin olmayışı. Bunun için de Başkan Mehmet Cevahir Türk ve yönetimi gereken girişimleri başlatma aşamasında. 20 yıllık dostum ve bu kulüpte yıllarca kalecilik yapan yönetici Yüksel Şengül, beni de yönetimine aldırtmış. Ben de şimdi bu tarihi kulübün bir neferiyim.
 
Lütfen tüm Çengelköylüler takımına sahip çıksın. Saha ve tesis için birleşsin ki Çengelköyspor layık olduğu yere dönsün. Bu takımın taraftarlarına da zaten bu yakışır.
 
Kaynak : Efsane Fotospor

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir