Spor Oyunları Başlıyor...

Üsküdar Belediyesi sporun gençler arasında yaygınlaşması ve spora yönlendirilmesi amacıyla ''1. Spor Oyunları'nı'' düzenliyor.

Spor Oyunları Başlıyor...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi 1. Spor Oyunları Başlıyor...


Üsküdar Belediyesi sporun gençler arasında yaygınlaşması ve gençlerin spora yönlendirilmesi amacıyla 2000 sporcunun katıldığı Üsküdar Belediyesi 1. Spor Oyunları'nı düzenliyor. 12-22 Nisan 2008 tarihleri arasında gerçekleşecek spor oyunlarına minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler yaş gruplarında ilköğretim okulu takımları ve çeşitli kulüplerden sporcular katılacak. Üsküdar, İstanbul ve çeşitli illerden sporcuların yarışacağı Üsküdar Belediyesi 1. Spor Oyunları'nın açılış töreni 12 Nisan Cumartesi günü saat 10:00'da Burhan Felek Spor Kompleksi Atletizm Sahası'nda yapılacak.

Üsküdar Belediyesi 1. Spor Oyunları'na katılan 2000 sporcu 12-22 Nisan tarihleri arasında, hentbol, judo, tekvando ve atletizm dallarında mücadele edecek. 1. Spor Oyunları; judoda 22, tekvandoda 20, hentbolde de 70 takımın katılımıyla gerçekleşecek.

12 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek açılış töreninde atletizm yarışları ile minik kız ve erkek hentbol takımlarının gösteri karşılaşmaları yapılacak. İlgi çekecek bu karşılaşmalar; İstanbul Şampiyonası'nda final oynamış Çamlıca Kalem Koleji Spor Kulübü ve Nursen Fuat Özdayı İlköğretim Okulu erkek takımı ile Fuat Baymur İlköğretim Okulu ve Selamiali İlköğretim Okulu kız hentbol takımları arasında olacak. Açılış töreninin ardından 1. Spor Oyunları aynı gün 11:30'da Bağlarbaşı Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak judo karşılaşmaları ile başlayacak


ÜSKÜDAR BELEDİYESİ 1. SPOR OYUNLARI PROGRAMI

Açılış Töreni
12 Nisan 2008 Cumartesi 10:00
Burhan Felek Spor Kompleksi

11:30 Judo Karşılaşmaları
Bağlarbaşı Kapalı Spor Salonu

13 Nisan 2008 Pazar 10:00

Judo Karşılaşmaları
Bağlarbaşı Kapalı Spor Salonu

18 Nisan Cuma 09:00 - 16:00

Hentbol Karşılaşmaları
Bağlarbaşı Kapalı Spor Salonu

19 ve 20 Nisan Cumartesi ve Pazar 10:00

Tekvando Karşılaşmaları
Bağlarbaşı Kapalı Spor Salonu

21 ve 22 Nisan Cuma, Pazartesi ve Salı 09:00 - 16:00

Hentbol Karşılaşmaları
Bağlarbaşı Kapalı Spor Salonu
 
Kaynak : Üsküdar Belediyesi

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir