Süper Amatörde Görünüm

İstanbul Süper Amatör Liginde 19. hafta maçlarıyla tamamlandı.

Süper Amatörde Görünüm
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
2.Grup  Anadoluhisarı - Selimiyespor : 0 - 1
Temsilcimiz Selimiyespor kritik  bir galibiyet elde etti. Son iki haftadır aldığı yenilgilerle düşme potasına giren Selimiyespor, geçen haftanın flaş takimi A.Hisarını yenerek rahat bir nefes aldı.
 
3.Grup  Çengelköyspor - Dikilitaşspor : 0 - 2
Haftanın en rahat maçıydı. Tamamen iddiasız iki takımın mücadelesinde temsilcimiz Çengelköy sezonun ilk yarısında 3-1 kazandığı rakibine karşı bu kez kaybetti.
 
4.Grup  Sultantepespor - İstanbul Sinopspor : 2 - 1
Bir kritik galibiyette 4.gruptaki temsilcimiz Sultantepeden geldi. Düşme hattında bulunan temsilcimiz kendisi gibi sıkıntılı günler geçiren rakibini yenerek sadece rahatladı, tehlike hala devam ediyor.
 
5.Grup  İdealtepespor - Bağlarbaşıspor : 4 - 0
Çekmeköy ve Ayazağa gibi grubun güçlü takımlarını 4 leyerek yenip tüm dikkatleri üzerine çeken temsilcimiz malesef son iki haftada yine herkesi şaşırttı ama bu kez 4 lenerek... Temsilcimizin diğer özelliği ise grupta hiç berabere kalmamış olması... Bakalım ligin son üç haftasında bunu başarabileceklermi? 
 
İstanbul S.A.L sezonun bitimine üç hafta kala gruplarda şekillenmeye başladı. Ümraniyespor, Beylikdüzü, Hadımköyspor ve Silivrispor şuan için 3.lige terfi maçlarına gitmeye hak kazanan takımlar... Kastamonu Kentyıldızspor, Bostancıspor, Tozkoparan, Mecidiyeköyspor, Kavacıkspor, Balkan Yeşilbağlarspor takımlarının ise küme düşmeleri kesinleşti. Bu takımlar daha önce ligden çekilen Sakarya İMÇ ve Tophane Tayfunspor ile birlikte gelecek sezon 1. amatör kümede mücadele edecekler.
 
4 takımla temsil edilen Üsküdarın hiçbir takımının terfilere gidememiş olması bizi üzsede bir alt lige düşen olmamasıda bizi bir o kadar sevindirdi. Ayrıca Kirazlıtepespor 1. amatörden Süper Amatör Lige çıkmayı garatiledi. Kendilerini Kutluyoruz.
 

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir