Üsküdar Amatör Spor Kulüpleri Birliği, birlik ve beraberlik mesajı verdi

Üsküdar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Fethipaşa Yeşil Mavi Cafe'de düzenlediği kahvaltılı toplantıda Haziran ayı içinde yapılacak olan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı ve adayı Ali Düşmez ve ekibini konuk etti.

Üsküdar Amatör Spor Kulüpleri Birliği, birlik ve beraberlik mesajı verdi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Amatör Spor Kulüpleri Birliği üyesi 24 takım federasyona 3'er üye gönderebiliyor ve toplamda Üsküdar'dan 72 üye federasyonda yer alarak Üsküdar takımlarını temsil edecek. Üsküdar bu temsil sayısı ile federasyon içinde yalaşık yüzde 10'luk temsil oranını yakalıyor.

Önümüzdeki ay yapılacak olan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimi öncesinde kulis çalışmalarını hızlandıran Federasyon Başkanı Ali Düşmez, hali hazırda Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürütüyor.

Üsküdar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Mustafa Gürlü bu sabah yapılan toplantıda açılış konuşmasını yaparak Üsküdar takımlarının temsilcilerini selamlayarak sözü federasyon başkanı ve adayı Ali Düşmez'e bıraktı.

Ali Düşmez, ise ''3 yılı geride bıraktıklarını ifade ederek buraya seçim konuşması için gelen bir başkan adayı değilim. Nedeni şu; Üsküdar'a gerek açılışlar olsun, gerek toplantılar ve kulüpler birliği olsun 3 yıl zarfında 7-8 defa gelmişimdir. İstanbul'un 39 ilçesini bu 3 yıl içinde 300'ün üzerinde ziyaret etmişizdir. Biz kulüplerle seçim zamanı yüz yüze gelen yönetimler olmayı red ederek bu işe aday olduk'' dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Amatör Spor Kulüpleri Birliği, birlik ve beraberlik mesajı verdi

Konuşmasında amatör futbol kulüplerinin sıkıntılarını görevleri gereği yakınen bildiğini ifade eden Düşmez yeni dönemde neleri yapabileceklerinin mii toplantısını yaptı. Kulüpler ve federasyon olarak yaşadıkları bazı sıkıntıları ve bunları nasıl aştıklarını anlatan Düşmez, ''Geçmişin üzerine olumsuzlukların üzerine bir işi bina etmekten nefret ediyorum. Bu işlerle ne siyaset yapılabileceğin inanıyorum, nede bir yere aday olunabileceğine inanıyorum.'' dedi.

Bir çok olumsuzluk ve yapılan çalışmadan söz eden Düşmez'in yeni dönemde en çok dikkat çeken projesi ise son dönemde bir çok sporcunun ölümüne neden olan kalp krizi ve benzeri sağlık sorunlarının erken önlenebilmesi için bir sağlık tesisi açacaklarını ifade etti. Bu proje için yetkili kurumlarla görüştüklerini ve finansal desteklerini de gerek sponsorlar gerekse bu spora gönül veren çeşitli kişi ve kurumlarla çözdüklerini ifade etti. Yeni dönemde bu projeyi hayata geçirebilmeyi çok istediklerini söyledi. Amatör kulüplere ne kadar hizmet etsek azdır diyerek bu projeyi hayata geçirdikten sonra 2 yıl içinde İstanbul'da bulunan tüm amatör spor kulüplerinin futbolcularının sağlık kontrollerini yaparak Türkiye'ye örnek bir projeye imza atacaklarını belirtti. Düşmez, son olarak Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile seçim sürecinde görüştüklerini ve amatör spor kulüplerine destek sözü aldığını belirterek federasyon seçimlerinin sonrasında kendisini ziyaret edeceğini söyledi.

Toplantı soru-cevapların ardından sona erdi. Sonrasında toplantıya katılan tüm kulüp temsilcileriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından program sona erdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir