Üsküdar mağlubiyetle başladı!

2013-2014 sezonu Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi 1. hafta karşılaşmaları bugün yapılan maçlarla başladı.

Üsküdar mağlubiyetle başladı!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

2013-2014 sezonu Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi 1. hafta karşılaşmaları bugün yapılan maçlarla başladı. İstanbul İTO Salonu'nda iki İstanbul takımı arasında yapılan karşılaşmada Üsküdar Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, Maltepe Belediyesi'ne 24 - 19 mağlup oldu.

2013-2014 sezonu Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi 1. hafta karşılaşmaları bugün yapılan maçlarla başladı. İstanbul İTO Salonu'nda iki İstanbul takımı arasında yapılan karşılaşmada Üsküdar Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, Maltepe Belediyesi'ne 24 - 19 mağlup oldu.

MALTEPE BELEDİYESİ: 24 - ÜSKÜDAR BELEDİYESİ: 19

HAKEMLER: Hasan Tiryaki- Alper Güllep

MALTEPE BELEDİYESİ: Merve (-), Esra (4), Asiye (2),  Yeliz (3), Ceren (-), Çiğdem (+),Derya (-), Neriman (2), Hande (-), Anastasia 85), Fatma (5)

ANTRENÖR: İsmail Güney - Serpil Çapan

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ: Halime (-), Merve Durdu (-), Esra (3),Buket (4), Güneş (4), Fatmagül (4), Buçe (1), Buse(1), Gamze (2), Meltem (1)

ANTRENÖR: Kadir Ayar - Handan Turan

İLK YARI: 15-16 Üsküdar Belediyesi lehine.

Maçın ilk yarısını ise Üsküdar Belediyesi 12-11 önde kapadı. Maçın 20. dakikasında Maltepe Belediyesi'nden Ceren sakatlık geçirdi. Hastaneye kaldırılan Ceren'in ayak filmi çekildi. Emar sonucunda teşhis konulacağı söylendi.

Sezonun ilk maçına Maltepe karşısında iyi başlayan Üsküdar Belediyesi olmasına rağmen, maçın sonunu getiremeyince sahadan galip ayrılan Maltepe Belediyesi oldu. Maçın 3. dakikasında 3-0 öne geçen Üsküdar Belediyesi, 5. dakikayı da 4-1 önde geçti. Maçı bırakmayan Maltepe Belediyesi 10. dakikada 4-4 beraberliği sağladı.

Sonraki süreler karşılıklı atılan gollerle geçerken, her iki takımda oyunu koparamadı. Maçın 15. dakikası da 6-6 beraberlikle geçti. Maltepe Belediyesi hücumlardan boş dönünce, Üsküdar Belediyesi Güneş ve Buket'in golleriyle skoru 10-8 lehine çevirdi. Bir sayılık fark ilk yarının sonuna kadar devam etti. Üsküdar Belediyesi ilk yarıyı 12-11 önde bitiren takım oldu.

Maçın ikinci yarısı da ilk yarıdan farksızdı. Maçın ikinci yarısı da karşılıklı atılan gollerle sürdü. Her iki takım da birbirine üstünlük sağlayamadı. Beraberlikler devam etti. Maçın 40. dakikası da 16-16 beraberlikle geçti. Maçın 50 dakikasında Maltepe Belediyesi oyuna ağırlığını koymaya başladı. Skoru da 20-19 yaptı. Maçın 55. dakikasında Fatma ve Çiğdem'in golleriyle skoru 22-19 yapan Maltepe Belediyesi Esra ve Yeliz'in de golleriyle skoru belirledi. Maçı Maltepe Belediyesi 24-19 kazandı.

Maçın en skorer sporcusu 5'er golle Maltepe Belediyesi'nden Fatma ile Anastasia oldu. Onları 4 gol ile Çiğdem, Üsküdar Belediyesi'nden de Buket, Güneş ve Fatmagül takip etti. Maçın kazanılmasında Maltepe kalecisi Merve'nin büyük rolü oldu. Harika kurtarışlar yaparken, Üsküdar Belediyesi'nin sporcularına gol fırsatı vermedi.


Ajans Spor


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir