Fatih Aydın, Başkanlığa Aday Oldu

Fatih Aydın, Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanlığına aday oldu.

Fatih Aydın, Başkanlığa Aday Oldu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Kısa bir süre önce Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği Burs Komisyonu Başkanlığı görevinden ayrılan Fatih Aydın dernek başkanlığına aday oldu.

Aydın, 9 Eylül 2013 pazartesi günü yapmış olduğu açıklamada Aralık ayı içerisinde yapılması planlanan Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği Olağan Genel Kurulu'nda dernek başkanlığına adaylığını açıkladı.

Fatih Aydın tarafından yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi;

Saygıdeğer Hemşehrilerim;

Köy derneklerimize ve kanaat önderlerimize yaptığımız ziyaretler, bal festivali esnasında yaptığımız görüş alışverişleri ile Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım siteleri üzerinden yaptığımız kamuoyu yoklamaları neticesinde, Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin Aralık 2013 döneminde yapılacak olan seçimli Olağan Genel Kurulu'nda ekibimle birlikte aday olmaya karar vermiş bulunmaktayız.

İnsanı önceleyen, gayesi insanlığa hizmet olan, tavırda denge eksende insan düsturu ile hareket eden bir yönetim anlayışı ile göreve talibiz.Öncelikli amacımız; ülke konjonktürüne uyum sağlamak ve birlik-beraberlik tesis etmektir. Milletimizin Birliği, Memleketimizin Dirliği anlayışı ile yola çıkmış bulunmaktayız.

Başta Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği delegeleri olmak üzere, tüm Çamoluk halkının desteğini bekliyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Fatih AYDIN
Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği
Başkan Adayı


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir