Çamoluk Derneği'nden en hayırlı yatırım 'İnsan Yatırımı'

Sloganı ''İnsanlığa Hizmet'' olan Çamoluk Derneği burs verenlerle, alanları iftarda buluşturdu.

Çamoluk Derneği'nden en hayırlı yatırım 'İnsan Yatırımı'
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Sosyal sorumluluk bilinciyle yaptığı ve gençlerin geleceğine destek amacı ile Çamoluk'lu ihtiyaç sahibi, üniversite öğrencilerine verdiği burslar ile büyük takdir toplayan Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği, toplumsal dayanışma içinde verdiği iftar programında, burs alanlar ile burs verenleri buluşturarak ''hayırlı insan'' yatırımı gözler önüne serdiler.

Üsküdar Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Çamoluk Derneği Burs Komisyonun organizasyonu ile Üsküdar Belediyesi Nikah Sarayı kokteyl salonunda verilen iftar programına derneği yöneticileri, köy dernek başkanları, iş adamları, burs öğrecileri ile önceki yıllarda burs alan öğrenciler katıldı.

Programın sunuculuğunu yapan Mustafa Bayındır, Çamoluk derneğinde yöneticilik yapmanın avantajı, televizyon programı sunuculuğu ve tecrübesi ile yaptığı sunumda, katılımcılardan övgü aldı.

Bir elle toplarken diğer elle dağıtarak insanlığa ve hayata hizmet etmektir, diyerek çalışmalar yapan Çamoluk Derneği, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vererek ''hayırlı nesil'' yetiştirmeyi gerçeğe dönüştürmeye başladı.

''Gayemiz İnsanlığa hizmettir'' sloganı ile 12 yıldır kesintisiz olarak bu hizmeti veren Çamoluk Derneği Burs Komisyonu, bu yönü ile takdir topluyor.

İftar yemeğinden sonra Burs Komisyonu Başkanı Fatih Aydın'ın selamlama konuşmasından sonra yapılan slayt gösterisi ile hayırsever iş adamlarının verdiği bursların nasıl kullanıldığı ile birlikte bu burslar ile hayata tutunan neslin geldiği mevkileri anlatan slayt gösterisi büyük alkış aldı. İftar programında günün anlam ve önemine müteakip konuşmalarda, Üsküdar Belediyesi Başkan Yardıncısı Hasan Ekmen, Çamoluk Dernek Başkanı Yaşabey Kalebaşı, Başkan Yardıncısı Nevzat Kaleli, Beyoğlu Bereketzade imam hatibi Yavuz Fenerci ile diğer konuşmacılar, burs alanlar ile burs verenlerin buluştuğu programın önemine değindiler.

İftar programın en anlamlı konuşmasını yapan eski burs komisyonu Başkanı ve kurucusu Veysel Ekmen, özetle şunları dile getirdi. ''Önümüzdeki yıllarda yurdumuzun her yerinde çok bürokratlarımızı, bilim adamlarımızı görmektir, hedefimiz budur, bunları siz hayırsever insanlarımız ile yapıyoruz, bizler sadece köprüyüz. 12 yıl evvel yola çıktımız bu hedefimize bürokratlarımız ve iş adamlarımız ile yaklaşmış bulunuyoruz. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum'' dedi.

Çamoluk Derneği'nin ve Çamoluk insanlarının eğitim sevdası dillerden düşmeyecek, yöre insanının da aynı şekilde eğitim sevdası hiç bitmeyecek, Kelkit vadisi kalkınmada öncelik olarak büyük önem verdiği eğitim, öğrenim sevgisi, eğitime gönüllü iş adamları sayesinde hedefine birlik, beraberlik içinde hep beraber sivil toplum örgütleri, iş adamları ve halkın gücü ile toplumsal kalkınma hedefine bir adım daha yaklaşmış olacaktır.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Sloganı ''İnsanlığa Hizmet'' olan Çamoluk Derneği burs verenlerle, alanları iftarda buluşturdu.


Şebinmedya-Sadi Toygar


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir