Üsküdar'ın Gönül Sofraları binlerce kişiyi ağırlıyor

Ramazan coşkusu ve bereketinin doyasıya yaşandığı Üsküdar'da gelenek haline gelen sokak iftarları vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Üsküdar'ın Gönül Sofraları binlerce kişiyi ağırlıyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Ramazan coşkusu ve bereketinin doyasıya yaşandığı Üsküdar'da gelenek haline gelen sokak iftarları vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Üsküdar Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca 24 mahallede verdiği sokak iftarlarının önceki günkü adresleri Murat Reis ve Selami Ali Mahalleri oldu. İki ayrı mahallede aynı anda verilen iftarda çok sayıda Üsküdarlı bir araya geldi.

VATANDAŞIN İLGİSİ BÜYÜK

Birlik beraberlik, kardeşlik ve komşuluğun pekiştiği sokak iftarlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. İftar saatinden yaklaşık 1 saat önce dolan masalarda kurulan sohbetlerle vatandaşlar iftarı bekliyor.

''ÜSKÜDAR'DA RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL''

İftardan önce mahallerde kurulan iftar sofralarını ziyaret eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Bu cennet vatanımızda, bu cennet yurdumuzda komşularımızla birlikte bizi bir iftar sofrasında buluşturan Allah'a şükrediyoruz. Üsküdar Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda iftar sofralarını mahallelerimize taşıyoruz. Bu akşam Selami Ali ve Murat Reis Mahallelerimize misafiriz. Şunu ifade etmek isterim ki; Üsküdar'da Ramazan gerçekten bir başka güzel. Bunu sadece biz söylemiyoruz. Herkes aynı fikirde. Üsküdar'da kurduğumuz gönül sofralarımıza başka ilçelerden gelen vatandaşlarımız var. Onlarda Ramazan atmosferini Üsküdar'da yaşamak istiyorlar. Üsküdar adeta bir buluşma, kaynaşma, sevginin kardeşliğin buluştuğu yer. İstanbul'da Ramazan'ın en çok yakıştığı ilçelerden birisi Üsküdar'' dedi

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir