Konyaaltı otelleri herkese hitap ediyor

Ülkemizin tüm dünyada tatil cenneti olarak tanınmasında en büyük payı olan yerlerden biri tabi ki Antalya. Bir Akdeniz kenti olan Antalya Akdeniz'in hoş havasının mükemmel bir doğa ve tarihle taçlandığı kusursuz bir tatil destinasyonu.

Konyaaltı otelleri herkese hitap ediyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Ülkemizin tüm dünyada tatil cenneti olarak tanınmasında en büyük payı olan yerlerden biri tabi ki Antalya. Bir Akdeniz kenti olan Antalya Akdeniz'in hoş havasının mükemmel bir doğa ve tarihle taçlandığı kusursuz bir tatil destinasyonu. Antalya Türkiye'nin en büyük ve kalabalık kentleri arasında yer alsa da bu doğasını korumasına engel olamamış ve ilin bu denli popüler bir tatil merkezi olmasında tabi ki doğal güzelliklerinin rolü çok büyük. Aynı zamanda binlerce yıllık tarihiyle Antalya kültür turizmi için de çok tercih edilen bir destinasyon. Yani Antalya herkesin tatil anlayışına uygun alternatifler sunan ve işte tam da bu nedenle tatil cenneti olarak anılan bir merkez.

TÜRKİYE'NİN EN ÜNLÜ PLAJI KONYAALTI'NDA

Antalya'nın en tanınmış tatil bölgelerinden biri olan Konyaaltı kafeleriyle, alışveriş yapabileceğiniz dükkânlarıyla ve tabi ki ülkemizin en ünlü plajı unvanını taşıyan Konyaaltı plajıyla sahip olduğu ünün boşa yere olmadığını adeta haykırıyor. Ayrıca Konyaaltı Antalya'nın dillere destan gece hayatının en yoğun şekilde yaşandığı nokta oluşuyla da ön plana çıkıyor. Yani Konyaaltı için Antalya'nın merkezi demek tüm bunları göz önünde bulundurduğumuzda sanıyoruz pek de yanlış olmaz. Konyaaltı plajından biraz daha fazla bahsetmeden geçmek olmaz; Antalya'nın batısında yer alan plajın uzunluğu tam 7 kilometre ve Antalya'nın en ünlü otellerinden birçoğu da bu plajda yer alıyor. Plajda denize girip güneşlenmenin yanı sıra yürüyüş yapabileceğiniz alanlar, bir şeyler atıştırıp içebileceğiniz mekânlar da bulunuyor. Bu arada Konyaaltı plajına girmek için ille de buradaki otellerde kalmanız gerekmiyor, yani plaja bakanların dışındaki Konyaaltı otellerinde kalıyor olsanız da plaja gidebilir ve Türkiye'nin en ünlü plajında zaman geçirmenin tadını çıkartabilirsiniz.

KONYAALTI OTELLERİ HERKESE HİTAP EDİYOR

Konyaaltı Otelleri Antalya'nın bu en hareketli, plajıyla ünlü, eğlenceli yerinde muhteşem bir tatil yapmak için sizleri bekliyor. Konyaaltı otelleri sayılarının çok da olmasının sağladığı avantajla her keseye, tatil anlayışına ve ihtiyaca uygun birçok seçenek sunuyor. Yalnız şunu unutmamalısınız, Konyaaltı otellerinde hele de yaz aylarında yer bulmakta zorlanabilirsiniz. Bu nedenle tatilinizi erkenden planlamanızı ve kalacağınız oteli seçerek ilk fırsatta rezervasyon yaptırmanızı öneriyoruz.

ANTALYA'NIN MERKEZİ DE ÇOK GÜZEL

Antalya tatili denilince ilin genellikle ilçeleri ve beldeleri akla gelse de aslında Antalya'nın merkezi de çok güzel. Özellikle hareketli bir tatil yaşamak, tatil yaparken şehir hayatından da kopmak istemeyenlerdenseniz Antalya şehir içi tam size göre. Buradaki otellerinde konaklayabilir, şehrin merkezideki çoğu yeri yürüyerek gezebilir, sayısız eğlence mekânında muhteşem geceler yaşayabilir, yat limanında dolaşabilir, alışveriş yapabilir ve tabi ki denize girip deniz, kum, güneş üçlüsü ile tadına doyulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

ANTALYA MERKEZ DE ÇOK SAYIDA GEZİLECEK YER VAR

Antalya merkezinde çok sayıda gezilip görülmeye değer yer var. Yani burada geçireceğiniz bir tatil sırasında sadece güneşlenip denize girmekle kalmayıp köklü tarihiyle büyüleyen şehri daha yakından tanıma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Antalya merkezde gezip görebileceğiniz birkaç önemli noktayı sizlerle paylaşalım;

  • Atatürk Anıtı
  • Yivli Minare
  • Antalya Arkeoloji Müzesi
  • Hadrian Kapısı
  • Atatürk Parkı

Tüm bu yerlere merkezde kaldığınız otelden yürüyerek kolayca ulaşabilirsiniz. Elbette aracınız varsa ya da araç kiralarsanız Antalya'nın sayısız gezilecek yerine de giderek zaman geçirebilirsiniz. Yani Antalya merkez otellerinde kalmak size gezi noktaları açısından büyük bir avantaj sağlayacak.

Antalya Merkez Otelleri oldukça geniş bir skalaya yayılmış durumda, yani farklı bütçelere, isteklere ve ihtiyaçlara hitap eden onlarca otel burada ziyaretçilerini bekliyor. Bu arada aynı Konyaaltı otelleri için olduğu gibi Antalya şehir içi otelleri için de mutlaka rezervasyon yaptırmalısınız. Zira aksi takdirde yer bulma konusunda sıkıntı yaşamanız büyük bir ihtimal.

Kısacası Antalya'da hareketli, deniz, kum ve güneşle dopdolu, tarihi yerleri gezip görebileceğiniz, leziz yiyecekler tadıp ülkenin en popüler plajında zaman geçirebileceğiniz bir tatil geçirmek istiyorsanız Konyaaltı ve Antalya merkez sanıyoruz hayallerinizdeki tatili yaşamanız için her türlü imkânı sunacak size. Elbette bunun için önce tatilinizi planlayıp kalacağınız oteli seçerek rezervasyon yaptırmak. Sonrasında kendinizi Akdeniz'in tatlı havasıyla bambaşka bir diyar olan Antalya'nın kollarına bırakmak ve yaşadığınız her anın tadını sonuna kadar çıkartmak.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Kültür/Sanat

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir