Üsküdar'daki Antika Fuarı sona erdi

Üsküdar Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Antika Fuarı sona erdi. Antika Fuarı'nın kapanış konuşmasını Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptı.

Üsküdar'daki Antika Fuarı sona erdi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Antika Fuarı sona erdi. Antika Fuarı'nın kapanış konuşmasını yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Bu güzel faaliyet inşallah bundan sonra bir gelenek haline dönüşerek devam edecektir'' dedi.

Üsküdar Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Üsküdar Antika Fuarı'nın kapanış programı gerçekleşti. 27 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında Üsküdar Sahili'nde düzenlenen fuarın kapanışı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in katılımı ile gerçekleşti. Kapanış için fuar alanına gelen Türkmen, antikacıların stantlarını gezerek antikalar hakkında bilgi aldı.

Kapanış programında konuşma yapan Türkmen, ''Üsküdar'ın köklerinde, Üsküdar'ın geçmişinde böyle güzel eserleri görmek, izlemek, sergilemek, bunlardan ders almak, bunları geleceğe taşımak adına çok güzel bir faaliyet olduğunu düşünüyorum bu antika fuarının. Ve ilk kez düzenlenen bir fuar. Elbette ki eksiğimiz, elbette ki bir takım yanlışımız olabilir. Ama şu bir gerçek ki bu güzel faaliyet inşallah bundan sonra bir gelenek haline dönüşerek devam edecektir'' diye konuştu.

''ÜSKÜDAR'DA NEFES ALAN, ÜSKÜDAR'A NEFES VERMELİ''

''Üsküdar'da bir sloganımız var'' diyen Türkmen, ''Üsküdar'da nefes alan, Üsküdar'a nefes vermeli. Gerçekten bu şehirde nefes alıyoruz. Öyleyse bu güzel şehre nefes vermeliyiz. Ve, bu verdiğimiz nefes eğer bir kültür adına, bir geleneği yaşatma adına, gençlerle, geçmişle geleceği buluşturma adına ise çok daha anlamlı, çok daha şifalı bir nefes demektir. İşte Antikacılar Fuarı da bunun bir örneğidir'' dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, fuarın organizasyonunda kendilerine yardımcı olan Antikacı Abdül Baki Şimşek'e plaket takdiminde bulundu. Şimşek de Başkan Türkmen'e antika bir telefon hediye ederek teşekkür etti.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Kültür/Sanat

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir