Şenol Güneş'in adı Üsküdar'da yaşayacak

Üsküdar Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, Boğaz manzarasıyla İstanbul'un en güzel parklarından birisi olan ''Şenol Güneş Parkı''nı yeniden inşa ediyor.

Şenol Güneş'in adı Üsküdar'da yaşayacak
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Türk futbolunda unutulmaz başarılara imza atan Trabzonspor'un ve Türk Futbolunun efsane sporcularından ve teknik direktörlük kariyerindeki başarılarıyla da adını tarihe altın harflerle yazdıran Şenol Güneş'in adı Üsküdar'da yaşatılıyor.

ŞENOL GÜNEŞ PARKI GÖZ KAMAŞTIRACAK

Üsküdar Belediyesi, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha yeşil bir şehirde yaşayabilmeleri için park ve yeşil alanları yeniliyor. Bunlar arasında Türk Milli Futbol Takımı Dünya Üçüncüsü olduğu dönemde yapılan ''Şenol Güneş Parkı'' da bulunuyor.

Üsküdar Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, Boğaz Köprüsü'ne bakan manzarasıyla İstanbul'un en güzel parklarından birisi olan ''Şenol Güneş Parkı''nı yeniden inşa ediyor.

ŞENOL GÜNEŞ PARKI YENİDEN İNŞA EDİLİYOR

Kirazlıtepe'deki Boğaziçi Yaşam Merkezi'nin hemen karşısındaki alanda yer alan park muhteşem Boğaz manzarasıyla olduğu kadar yeni düzenleme sonrası güzelliğiyle göz kamaştıracak.

7944 m2'lik alana kurulu olan park 3110 m2'lik yeşil alana sahip olacak. Çocukların oynayacakları saha ise 488 m2'yi buluyor.

Şenol Güneş Parkı; dinlenme alanları, manzara seyir noktaları, süs havuzları, cafesi, çocuk oyun alanları, spor alanları, futbol sahası ve gezinti yollarıyla vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yenilecek.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Parklar ve meydanlar o şehrin ruhunu oluşturuyor. Özellikle Üsküdar Meydanı projemiz tamamlanmasından sonra ilçemiz meydan ve parklarıyla anılır hale gelecek.''

ÜSKÜDAR MEYDAN VE PARKLARIYLA ANILACAK

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Parklar ve meydanlar o şehrin ruhunu oluşturuyor. Özellikle Üsküdar Meydanı projemiz tamamlanmasından sonra ilçemiz meydan ve parklarıyla anılır hale gelecek. Şu an Marmaray'ın bulunduğu meydan alanımız, 3 misli daha büyüyecek ve altında 5 bin araçlık otopark olacak. Türk futbolun da unutulmaz başarıları ve efendi kişiliğiyle örnek insan olan Şenol Güneş isminin kendine yakışır bir şekilde Üsküdarımızda bir parka verdik. Bu gibi örnek sporcularımızın ismi daima yaşamalı ve bizlerde o isimlerin yaşatılmasına unutulmamasına katkı vermemiz gerekir.Sporculuk yaşamı başarılarla dolu böyle bir efsane futbol adamının ismini Üsküdar belediyesi olarak düşündük ve en iyi parklarımızdan birine verdik.Bu ülkede Şenol Güneş'ler kolay kolay yetişmiyor. Onun için değerlerimizi yaşatmalıyız. Ben Trabzonspor da Şenol Güneş'i ve diğer efsaneleri izleyerek Trabzonspor'u tanıdım.Trabzonsporlu olmam başka konu ama Türk Futboluna unutulmaz başarıları sağlamış bir teknik adamın adını unutturmamak başka konu. Aslında Şenol Güneş ismi kendine yakışır statlara verilmesi lazım.'' diye konuştu.

YENİLEMENİN YANINDA YENİ PARKLAR DA YAPILIYOR

Mevcut parkların vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmesi için Üsküdar'ın bütün parkları bakımdan geçiriliyor. Parkların zeminlerinin çim serimi, zeminin taşlarının yenilenmesi, bitkilendirme, ağaç dikimi, çiçek ekimi, bank bakımı ve boyamasını kapsayan çalışmalar daha temiz ve huzurlu bir Üsküdar için tüm hızıyla devam ediyor.

Diğer yandan da Üsküdar Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü'nün yapımını tamamladığı; Cumhuriyet Gençlik Parkı, İcadiye Kuruçeşme Parkı, Ahmediye Camii Bahçesi, Çengelköy Meydan Parkı, Cumhuriyet Mahallesi Kaykay Parkı, Selman-i Pak Caddesi Süs Havuzu, Kuzguncuk Bostanı ve Ünalan Parkı hizmete açıldı. Üsküdar Belediyesi parkların 5 tanesinde çocukların güven içerisinde futbol oynayabilecekleri halı sahaları da halkımızın hizmetine sundu.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir