Bahattin Karakoç'a Saygı Gecesi

ESKADER, Üsküdar Belediyesi ile birlikte düzenlediği "Şairlere Saygı" programlarının altıncısı Bahattin Karakoç için düzenlenecek..

Bahattin Karakoç'a Saygı Gecesi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
19 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’de “Bahattin Karakoç’a Saygı Gecesi” hazırlanıyor.

ESKADER adına Yusuf Dursun ve Bestami Yazgan’ın sunuculuğunu yaptığı toplantıya Bahattin Karakoç Kahramanmaraş’tan katılacak. Mehmet Nuri Yardım da konuşmacı olarak gecede yer alacak. Programda Bahattin Karakoç’un şiirleri okunacak ve sanat anlayışı üzerinde durulacak. Şairin kendi şiirlerini seslendireceği gecede Karakoç unutamadığı hâtıralarını anlatacak. Programın sonunda katılımcı şair ve yazarlar ile dinleyiciler de katkıda bulunabilecek veya soru sorabilecek.

“Bahattin Karakoç’a Saygı Gecesi” ile ilgili  olarak ayrıntılı bilgi 0 (212) 5112323 ve 5112324 numaralı telefonlardan alınabilecek.

Türk şiirinin yaşayan önemli ustalarından biri olarak kabul edilen Bahattin Karakoç, 1930 Elbistan Kahramanmaraş doğumludur. Bir çok dergide şiirleri yayımlanan şairin eserleri arasında Mevsimler ve Ötesi, Sevgi Turnaları, Kar Sesi, Ay Şafağı Çok Çiçek, Zaman Bir Beyaz Türküdür, İlkyazda, Menzil, aşk Mektupları da bulunuyor. Anadolu’nun en seçkin ve uzun ömürlü dergileri arasında sayılan Dolunay dergisini neşretti, Dolunay Yayınları’nı kurdu. Yine şair olan Abdurrahim Karakoç ile Ertuğrul Karakoç’un ağabeyi Bahattin Karakoç’a, bu yılın başında ESKADER Ödülü verilmiş, “2008 Yılı Şiir Dalı”nda mükâfatlandırılmıştı.

www.sanatalemi.net


Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Kültür/Sanat

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir