Hilmi Türkmen, ''Ona bir örgüt sahip çıktı! Ama hepsi de boylarının ölçüsünü aldı''

Üsküdar'ın yeni belediye başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldıktan sonra yerel ve ulusal basına açıklama yaptı.

Hilmi Türkmen, ''Ona bir örgüt sahip çıktı! Ama hepsi de boylarının ölçüsünü aldı''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

3 Nisan 2014 Perşembe günü CHP'nin hafta içinde yaptığı itirazlar olumsuz sonuçlandıktan sonra oy oranlarında bir değişiklik olmadı.

Yerel seçimlerden zaferle ayrılan Hilmi Türkmen mazbatayı almak üzere Üsküdar Bağlarbaşı'nda bulunan İlçe Seçim Kurulu'na geldi. Mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Yıldıray Akın'dan alan Türkmen dışarıda kendisini bekleyen parti teşkilatı, ilçe yönetim kurulu ve belediye meclis üyeleriyle bu mutluluğu yaşamak için dışarıya çıktı.

Kapıda kendisini bekleyen yerel ve ulusal basın mensupları tarafından görüş ve düşünceleri sorulan Hilmi Türkmen, ''Öncelikle teşekkür ediyorum. Tüm Üsküdarımız için hayırlı olsun. 30 Mart seçimleri ülkemiz için hayırlı olsun. Gördüğünüz gibi mazbatamızı almış bulunuyoruz. Üsküdar'ın resmi olarak belediye başkanıyız. Öncelikle seçimlerde bize oy veren vermeyen, herkese teşekkür ediyoruz ve herkesin belediye başkanıyız. İnşallah bu anlayışla birlikte önümüzdeki 5 yıl içerisinde Üsküdar'da güzel hizmetler yapacağımızı düşünüyoruz. Allah mahcup etmesin.

Üsküdar'ın yeni belediye başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldıktan sonra yerel ve ulusal basına açıklama yaptı.

İtirazlara gelince, Tabi belediye başkanlığı hizmet makamıdır. Siyaset yapmaması lazım ama ufak bir siyaset'de yapalım. Burası Üsküdar, başbakanımızın ilçesi çünkü. Burada bizler hem siyasi çizgimizi, hemde bugüne kadar getirmiş olduğumuz bu hizmet anlayışımıza proje anlayışımızı devam etmek istiyoruz. Siyasi görüşlerimizden ve düşüncelerimizden de taviz vermeden... Bu Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı İhsan Özkes, 'Yenilen pehlivan güreşe doymazmış' diye bir atasözü var. 1999 yılında da DSP'den belediye başkanı adayı idi. Bende o zaman FP'den meclis üyesi adayı idim. Onu o zaman da yendik, şimdi de yendik. O zaman meclis üyesi adayı olarak yendik, bu sefer belediye başkan adayı olarak yenmiş olduk. Ama onun o zamandan gelme bir geleneği alışkanlığı var. Böyle seçimlerin sonuçlarını hazmedemez o, vatandaşın sandıkta vermediği yetkiyi bir takım itirazlarla elde edeceğini zanneder. İşte 3-4 gündür itirazlarla uğraştı ama sonuçta vatandaşın iradesi sandıkta tecelli ettiği gibi mazbatamızda resmi anlamda sonuç bulmuş oldu. Tabi CHP'nin adayı bir kaç gündür basında da 'örgütüm bana sahip çıkmadı' diye veryansın ediyor. Örgüt ise 'sahip çıktık' diyor. Adaya örgüt sahip çıktı mı? çıkmadı mı? Pek bilmiyoruz ama ona bir örgüt sahip çıktı! Ama hepsi de boylarının ölçüsünü aldılar.'' dedi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir