Anadolu Üsküdar fırsat tepti

Ligin 11. haftasında grupta son sıralarda yer alan Fatih Karagümrük 'e yenilen ekibimiz, üst sıralara çıkma fırsatını tepti.

Anadolu Üsküdar fırsat tepti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
TFF 3.Lig 1.Grup, 11.Hafta
 
Fatih Karagümrükspor - Anadolu Üsküdar 1908 : 3 - 2
 
Anadolu Üsküdar geçen hafta kazandığı zorlu Yalovaspor maçından sonra, liderle arasındaki puan farkını kapatabilmek için bu haftaki Karagümrük maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıktı.
 
Maçı mutlak kazanmak isteyen ve 3 puan arzulayan Anadolu Üsküdar, maç boyunca istediği baskıyı bir türlü kuramadı. Maçın ilk yarsında iyi bir oyun oynayamayan Anadolu Üsküdar devreyi 1-0 mağlup bitirdi.
 
İlk yarıdada istediği oyunu bir türlü oynayamayan Anadolu Üsküdar, ikinci devre maça oyuncu değişiklikleriyle başladı. Sağ kanatta oynayan ve iyi bir oyun oynayamayan Erkut ve Anıl oyundan alındı yerlerine Sezgin ve Fikret girdi. Sezgin’i, Tahirin yanına golcü olarak alan Anadolu Üsküdar'da, Sezgin beklenmedik sekilde daha ikinci yarının başlarında kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Maçın ikinci yarısında da bir türlü istediği oyunu oynayamayan Anadolu Üsküdar maçı 3-2 kaybetti. Anadolu Üsküdar bu mağlubiyetle,Lider Lüleburgazsporun son sıradaki Küçükköyspor'a mağlup olduğu 11. haftada bu maçı kaybederek büyük bir fırsatı kaçırmış oldu.

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir