Üsküdar Üzdü

Anadolu Üsküdar 1908, mutlak 3 Puan paralasıyla çıktığı maçta Oyak Renaultta yenilerek, ligde bu sezon ilk yenilgisini aldı.

Üsküdar Üzdü
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Semtimizin Profesyonel Takımlarından Anadolu Üsküdar 1908, mutlak 3 Puan parolasıyla çıktığı maçta kendi sahasında, Bursa temsilcisi Oyak Renaultspor'a yenilerek, ligde bu sezon ilk yenilgisini aldı.

Yağmur nedeniyle ağır zeminde oynanan maçta Anadolu Üsküdar atak başlamasına rağmen istediği futbolu bir türlü ortaya koyamadı ve sahadan yenilgiyle ayrıldı.
 
Maçın 20 dakikasında Oyak karşı karşıya bir pozisyonda kaleci Muhammet'i geçerek topu ağlara gönderdi ve 1-0 öne geçti. Golü yedikten sonra bir çok pozisyona giren Anadolu Üsküdar, bu pozisyonları değerlendiremezken, 40 dakikada Ruhinin şutuda direkte patladı. İlk Yarı 1-0 Oyak Renault'un üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya teknik direktör Armağan Turan 2 oyuncu değişikliği ile başladı. Berk çıktı Erkut girdi, Ferhat çıktı Tahir girdi. Taktik olarak 3-5-2 ye dönen Üsküdar bir çok pozisyona girmeye başladı. Fikret'in ortasında Tahir kalenin dibinde tam kafayla topu ağlara göndericekti ama Emin topa ayağıyla dokundu ve topu üstten dışarı attı. Bu dakikalardan sonrada bastıran Üsküdarımız kalesindede kontra pozisyonlar gördü bunlardan birinde Emin rakibini ceza alanında düşürerek penaltı yaptırdı. Penaltı atışını kaleci Muhammet kurtardı, dönen topa şut çektiler ama Muhammet çok iyi bir refleskle topu yine kurtardı. Bu dakikalardan sonra Üsküdar bastırmaya devam etti ama kontra ataktan gelen bir pozisyonda defans topu uzaklaştıramadı ve kısa düşen topa iyi vuran 7 numaralı futbolcu topu direğin dibinden filelere göndererek Bursa temsilcisinin 2. golüne imza attı.

Maçta ilginç Olan olay ise; takımımızdan Keremin çift sarı kart gördüğü halde oyundan atılmamış olmasıydı. Maçtan sonra bütün itirazlara rağmen bir türlü hakem kural hatası yaptığını kabul etmedi. Takımımız bu olayın peşini bırakmayacaktır...
 
Haber: Emir Koca

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir