Çengelköy 'Tepe'yi Aştı

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup 2.Hafta maçında Çengelköyspor, deplasmanda Fikirtepe Dumlupınarsporu 2-1 yendi.

Çengelköy 'Tepe'yi Aştı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İstanbul S.A.L 6. Grup'ta Fikirtepe Dumlupınar - Çengelköyspor müsabakası Yenisahra Sahası'nda oynandı. Geçen hafta Güzelce'yi deplasmanda 1-0 yenmeyi başaran ev sahibi Kadıköy ekibi, evinde Küçükçekmece'ye puan veren Çengelköy'e 2-1 mağlup oldu. 100-150 civarında futbolseverin izlediği maçta futbol adına fazla bir şey olmasada mücadele gücü yüksekti.

İlk yarıya turuncu siyahlı taraf Fikirtepe daha derli toplu başladı. Topu ayağa oynayarak hücuma çıkmaya çalıştılar ama ilk yarı boyunca penaltı haricinde neredeyse hiç pozisyona giremediler. Penaltı pozisyonu da tartışmalı bir kararla verildi. Topun başına kaptan Ali geçti ve günün hatasız ismi Yunus Yücel'i şansının da yardımıyla mağlup etti. İlk yarıda Fikirtepe defansında Engin başaralı futboluyla dikkat çekti. Partneriyle Çengelköy'e pozisyon dahi vermediler. Çengelköy'ün kötü futbolu ve Fikirtepe'nin penaltısıyla ilk yarı 1-0 sonuçlandı.

İkinci yarıda da pek fazla değişiklik yoktu. Sadece mücadele etmeye çalışan 2 takım vardı sahada... Çengelköy 60. dakika civarlarında karambolde Gökhan'ın attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Aynı şekilde 2. gol de karambolden Selim'le geldi ve Fikirtepe Dumlupınar 2-1 mağlup duruma düştü. Son 10 dakikada gol olmayınca maç 2-1 deplasman takımının lehine sonuçlandı.

Maçtan notlar: Fikirtepe Dumlupınar'ın kaleciye ve santrafora ihtiyacı var... Defans bloğu gayet iyi... Çengelköy de pozisyona girmekte çok sıkıntı yaşıyor ve hücümda etkisizler... Maçı Çengelköy kazandı fakat 3 puanı hak etmeyen futbol sergiledi... Maçın orta hakemi iyiydi fakat yan hakemler aynı derece başarılı değildi.

Haber-Yorum: Fikri Tezcan

Kaynak: Yerelfutbol

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir