Çengelköyspor Fırsat Tepti

3 kaçan penaltı, 2 gol, ilginç bir maç...

Çengelköyspor Fırsat Tepti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İstanbul Süper Amatör Küme 6. Grup'ta 2008 pazar günü saat 16:30'da Spor Akademisi Sahası'nda oynanan Çengelköyspor-Küçükçekmece maçını izleme fırsatı buldum. Maça ilgi büyüktü, yaklaşık 500 izleyici vardı. Bunlardan hemen hemen hepsi Çengelköyspor taraftarıydı ve takımlarını 90 dakika desteklediler.

Maça gelince, ev sahibi Çengelköyspor 4-3-1-2 taktiğiyle, misafir Küçükçekmece 4-5-1 taktiğiyle sahayadaydı. Maça seyircisinin de vermiş olduğu destekle hızlı başlayan taraf Çengelköyspor oldu. Küçükçekmece oyunu sahasında kabullendi. Çengelköyspor fazla pozisyona giremese de oyun Küçükçekmece sahasında geçiyordu. Dakikalar yaklaşık 30'u gösterirken maçın vasat hakemi Çengelköy lehine beyaz noktayı gösterdi. Topun başına Çengelköyün yeni transferi Mustafa Civaoğlu geçti. Mustafa çok kötü bir vuruş yaptı ve Küçükçekmece kalecisi rahatlıkla topu kurtardı. Fakat penaltı atışı sırasında çok net ceza sahası ihlali vardı.

Penaltı kaçsa da Çengelköyspor demoralize olmadı ve baskıya devam etti. Baskı sonuç verdi ve Yeşil-Beyazlı ev sahipleri ilk yarının sonlarında doğru ve tartışmasız bir penaltı daha kazandılar. Çengelköylü Volkan topun başına geçti ve o da direğe takıldı. İlk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarı daha kontrollü başladı. Günün kötü ismi Çengelköylü Seyfi, beklentilere karşılık veremeyince yerini başka bir arkadaşına bıraktı. Çengelköy 55-60 dk. civarlarında sağdan gelen ortaya arka direkte Volkan'la dokununca 1-0 öne geçti.

Golden sora Küçükçekmece biraz daha öne çıkmaya başladı. Birkaç pozisyon da yakaladı hatta bir de penaltı kazandı fakat yılların tecrübesi kaleci Yunus rakibe geçit vermedi. Yaklaşık 75-80. dakikalarda konuk ekip Küçükçekmece sol kanattan bir duran top kullandı. Ve bu duran top golle sonuçlandı. Küçükçekmece'nin 13 numaralı genç oyuncusu skoru 1-1'e getirdi. Bu futbolcu golden sora ev sahibi taraftarlara 'sus' işareti yapınca dostça giden maçta sinirler gerildi. Golde Çengelköy tarafı topun dışarıdan geldiğini iddia edip yan hakeme uzun süre tepkide bulundu fakat bu skoru değiştirmedi.13 numaralı oyuncunun hareketi dışında dostça bir müsabaka oynandı. Hakemin otoritesi zayıftı ve bir çok yanlış karar verdi, vasatın üstüne çıkamayacak bir performans sergiledi. Sonuçta 1-1 ile renktaşlar sahadan 1'er puanla ayrıldılar.

Haber-Yorum: Çağatay Korkmaz
Kaynak : Yerelfutbol-Efkan Bucak

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir