Üsküdarlılara özel; ''Üsküdar Kart''

VakıfBank ve Üsküdar Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen ''Üsküdar Kart'' Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Feyzi Özcan'ın katılımıyla tanıtıldı.

Üsküdarlılara özel; ''Üsküdar Kart''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
VakıfBank ve Üsküdar Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen ''Üsküdar Kart'' için Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Feyzi Özcan'ın katılımıyla bugün saat 10.30'da Üsküdar Belediyesi encümen salonunda basın toplantısı düzenlendi.

57 yıllık birikimiyle Türkiye'nin en köklü bankaları arasında yer alan VakıfBank, müşterilerine sağladığı kolaylık ve ayrıcalıklara bir yenisini daha ekledi. Türkiye genelindeki belediye, ticaret ve sanayi odaları, sivil toplum örgütleri ve kalkınma ajansları ile işbirliklerini her geçen gün artıran VakıfBank, çok özel imkan ve ayrıcalıklar sağlayan ''Üsküdar Kart''ı Üsküdarlıların hizmetine sundu. Üsküdarlılar, VakıfBank ve Üsküdar Belediyesi işbirliğiyle hazırlanan ''Üsküdar Kart'' ile alışverişte ve günlük hayatlarında ayrıcalık hissedecekleri pek çok hizmet, indirim ve taksitlendirme gibi fırsatlarından yararlanabiliyor.

''Üsküdar Kart'' sahipleri, VakıfBank World kartın tüm ayrıcalıklı haklarına sahip olmanın yanı sıra belediye sınırları içerisinde yer alan çok sayıda anlaşmalı işyerinden birçok mağaza ve mekanda indirim, ekstra worldpuan, taksit gibi özel imkânlara sahip olabiliyor.


Üsküdar'da alışveriş ayrıcalıktır
''Üsküdar Kart'' sahipleri Üsküdar bölgesinde yer alan farklı sektörlerdeki işyerlerinden %30'lara varan indirimlerden faydalanabiliyor. Sunulan avantajlar içerisinde, sinemadan giyime, restorandan beyaz eşyaya kadar birçok farklı alanda indirim fırsatları bulunuyor.

Vergi ödemelerine taksit avantajı
Kart sahipleri, emlak vergisi gibi tüm vergi ödemelerini ''Üsküdar Kart'' ile peşin fiyatına taksitlendirebildikleri gibi otomatik ödeme talimatı vererek bu ödemelerini düzenli olarak da yapabiliyorlar. Kredi kartı kullanmak istemeyen Üsküdarlılar ise ''Ön Ödemeli Kart''lardan alarak tüm bu ayrıcalıklardan yararlanabiliyor.

Seyahatte de kartınız yanınızda
''Üsküdar Kart''ın Milplus Seyahat Programı özelliği de bulunuyor. Bu özellik sayesinde kart sahipleri alışverişlerinden biriktirdikleri worldpuanları, uçak bileti alırken 3 kat, otobüs ve diğer seyahat hizmetlerinden faydalanırken 2 kat değerli kullanabiliyorlar.Kartın her yerde taksiti var.

''Üsküdar Kart'' sahipleri peşin alışverişlerini de alışveriş sonrasında 444 0 724 Alo Şubem'i arayarak uygun oranlarla 12 aya kadar taksitlendirebiliyor. Böylece beklenmedik ödemelerinde de kolaylık sağlıyorlar.

İhtiyaç sahiplerine yardım
Ayrıca ''Üsküdar Kart'' ile yapılacak tüm harcamalardan VakıfBank'ın katkısıyla elde edilen gelir, belediyenin sosyal yardım havuzunda toplanarak bu havuzdan ihtiyaç sahiplerine yardım ödemeleri de gerçekleştiriliyor. ''Üsküdar Kart'' projesi bu anlamda önemli bir sosyal sorumluluk projesi olarak da önem kazanıyor.''Üsküdar Kart'', tüm VakıfBank şubeleri, vakifkart.com.tr, 444 0 724 Alo Şubem aranarak temin edilebiliyor.

World puanlar Sadaka Taşı'nda birikecek
VakıfBank ile yapılan protokolün imza töreninde bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar'ın her zaman ilklere imza attığını, Üsküdar Kart'ın Üsküdarlılara özel bir kart olması itibariyle yine bir ilki teşkil ettiğini söyledi. Üsküdar Belediyesi olarak insan ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızın yaşadıkları sehirle aidiyet bağlarını güçlendirmeye yönelik her türlü adımı kararlılıkla attıklarını ifade eden Mustafa Kara, Sosyal Belediyecilikte Türkiye birincisi olarak bu alanda artık bir marka haline gelen Üskudar'ın, şimdi de ''Üskudar Kart'' projesiyle çıtayı daha da yükseğe taşıdığının altını çizdi. Tarih ve Kültür Kenti Üsküdar'ın ''Sadaka Taşı'' geleneğini başlatan bir yer olduğunu ifade eden Mustafa Kara, alan el ile veren elin birbirlerini görmeden yardımlaştığı ''Sadaka Taşı'' geleneğinin günümüzün modern koşullarında ''Üsküdar Kart'' ile yeniden hayata geçtiğini belitti. Kara, Üsküdarlıların ''Üsküdar Kart'' ile yapacakları alışverişlerde harcanan her TL'nin Üsküdar'daki yardıma muhtaç insanlara bir fon olarak aktarılacağını, Worldpuanlar'ın ''Sadaka Taşı''nda birikeceğini, böylece Üsküdar'ın sosyal yardım geleneğini Üsküdar Kart üzerinden yaşatacağını ifade etti.

VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Feyzi Özcan, ''VakıfBank'ın her alanda olduğu gibi kartta da yenilikçi ürün ve hizmet anlayışının bir örneği olan 'Üsküdar Kart' projesinde önemli katkıları için Üsküdar Belediyesi'ne, teşekkür ederken, VakıfBank Kredi Kartları Başkanı Nazan Arıca ise ''Üsküdar Kart' projesinde ayrıcalıklı hizmeti hedefledik. Mayıs ayında verilmeye başlayacak ilk kartlarımız ile Üsküdarlıları sunacağımız hizmet ve fırsatlarla şaşırtmaya devam edeceğiz.'' diye konuştu.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir