Ayedaş Üsküdar çağrı merkezi açıldı.

AYEDAŞ Üsküdar İşletme Müdürlüğünün ek hizmet binasının açılışı ve mevcut dağıtım merkezinin tadilatı dolayısıyla tören düzenlendi.

Ayedaş Üsküdar çağrı merkezi açıldı.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş (AYEDAŞ) Genel Müdürü Sami Kovancı, çok yakında tüm dağıtım şirketlerine örnek olabilecek bir hizmet yönetim merkezini hizmete açacaklarını belirterek, 'Bu merkez, klasik çağrı merkezlerinin çok üzerinde bir merkez olacak' dedi.

Kovancı, Üsküdar İşletme Müdürlüğünün ek hizmet binasının açılışı ve mevcut dağıtım merkezinin tadilatı dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, AYEDAŞ Genel Müdürlüğü olarak Anadolu Yakası'nda 2 milyon 322 bin aboneye 2 bin 515 personelle hizmet verdiklerini söyledi.

Hizmetlerini, 15 işletme müdürlüğü ve bir merkez genel müdürlüğü binası çatısı altında yaptıklarını belirten Kovancı, Üsküdar'da 3 katlı konstrüksiyon bina ve mevcut dağıtım merkezinin en üst katına ilave yaparak, tüm birimleri burada topladıklarını anlattı.

Kovancı, Üsküdar'daki yaklaşık 125 bin aboneye 78 personelle tüm birimlerin bir arada toplu hizmet vereceğini dile getirerek, 'AYEDAŞ, 2010 yılını, dağıtım şirketleri içerisinde kayıp kaçakta yüzde 6.92, yatırım gerçekleşmesinde yüzde 97 ve okuma oranında yüzde 98 gibi çok iyi değerlerle kapattı. 2011 yılında hedeflerimizi bunları egale edecek şekilde koyduk' dedi.

Geçen yıl Anadolu Yakası'nda 60 milyon lira yatırım yapıldığını kaydeden Kovancı, bu yıl da başlangıç ödeneğinin 40 milyon lira olduğunu ve yıl sonuna kadar geçen yılki rakamları yakalamaya çalışacaklarını dile getirdi.

Kovancı, Anadolu Yakası'nda Şile bölgesi hariç orta gerilim şebekesinin yüzde 65'ini, alçak gerilimin de yüzde 70'ini yer altına aldıklarını, hedeflerinin yine Şile bölgesi hariç şebekelerinin tamamını yer altına alarak müşterilerine daha kaliteli hizmet vermek olduğunu kaydetti.

Sami Kovancı, şöyle devam etti:

'Anadolu Yakası'nda çok yakında bütün dağıtım şirketlerine örnek olabilecek bir hizmet yönetim merkezini hizmete açacağız. Bu merkez, klasik çağrı merkezlerinin çok üzerinde bir merkez olacak. Biz burada abonelerimize uzaktan sayaç okuma, evrak takip sistemleri gibi birçok şeyde 7 gün 24 saat online olarak telefonla ve bilgisayar üzerinden hizmet vereceğiz. Vatandaşlarımız birçok işinde AYEDAŞ hizmet müdürlük binalarına gelmeden yerinde randevu alarak sorunlarını çözüme kavuşturabilecek. Çarşamba gününden itibaren '444 6 186' numaralı telefondan müşterilerimiz artık AYEDAŞ ile ilgili her türlü taleplerini, şikayetlerini, önerilerini, arızalarını ve problemlerini bize bildirebilirler. Biz bundan sonra elektronik ortamda bu hizmetleri vermeye devam edeceğiz.'

TEDAŞ Genel Müdürü Haşim Keklik de hizmet binasının hayırlı olmasını dileyerek, 'İnşallah AYEDAŞ gibi diğer bölge şirketlerimiz, genel müdürlüklerimiz aynı şekilde bu hizmetlerine devam ederler. 2011'de de bu şekilde daha fazla yatırım ve müşterilerimize daha kaliteli hizmet yapmayı temenni ediyorum' diye konuştu.

Törende konuşmaların ardından Üsküdar Kaymakamı Süleyman Erdoğan, TEDAŞ Genel Müdürü Keklik ve AYEDAŞ Genel Müdürü Kovancı birlikte kurdele keserek hizmet binasının açılışını yaptı.


Time Türk



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir