İkinci El Kısa Film Festivali

"Ön elemede elenmiş film kötü film değildir" sloganıyla yola çıkan İkinci El Kısa Film Festivali, ön elemede elenmiş kısa filmlere ikinci bir şans veriyor.

İkinci El Kısa Film Festivali
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İkinci El Kısa Film Festivali, “Ön elemede elenmiş film kötü film değildir” sloganıyla yola çıkıyor. 23-24 Şubat 2008 tarihleri arasında yeni yetenekleri “keşfetmek” için bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Kurmaca, Deneysel, Canlandırma ve Belgesel türünde, daha önce en az bir film festivalinde ön elemede elenmiş filmlerin gösterilecek. Mayıs 2007'de ilki düzenlenen festival, aynı zamanda Türkiye’de kendi alanında yapılan ilk festival olma özelliğini koruyor.

Festival; filmlerinin üstünde altından portakal soyamayanları, dev prodüksiyonlarda, namlı festivallerde kendilerine yer bulamayanları, yer bulup da elenenleri, 'filmim kısa mesajım büyük ama beyaz perdem nerede' diyenleri bekliyor. Festival kimseye bir ayıcık, bir heykelcik vermiyor ama kısa filmin ruhundan anlayan bir ekibi ve festival listelerinde kendine yer bulamamış filmler için, tertemiz bir beyaz perdeyi bu sene de açıyor.

İkinci El Kısa Film Festivali, 1 Şubat 2008 tarihine kadar P.K 315 06443 Yenişehir/Ankara adresine, Belgesel türünde 30 dakika, diğer tüm türlerdeki 20 dakikayı aşmayan kısa filmleri ön elemeye tabi tutmadan jürisine sunuyor. Jüri tarafından yapılan film yorumlarını film sahiplerine gönderiyor ve her dalda jürinin seçtiği övgüye layık filme, teşvik ve destek hediyesini sunuyor.

Festivalle ilgili gelişmeleri ve ayrıttılı bilgiyi www.ikincielfestivali.com adresinden alabilirsiniz.



Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Kültür/Sanat

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir