Üsküdar konulu Fotoğraf yarışması

''Tarih ve Kültür Şehri Üsküdar'' fotoğraf yarışması, bu yıl 3'üncü kez düzenlenecek.

Üsküdar konulu Fotoğraf yarışması
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar Belediyesi'nden yapılan açıklamada, fotoğraf sanatına katkıda bulunmak, Üsküdar'ın günlük hayatını ve tarihi dokusunu gelecek kuşaklara aktarabilmek, tarihi, kültürel ve sosyal yapısını kalıcı olarak belgelemek ve geleceğe taşımak amacıyla düzenlenen yarışmanın bu yıl 3'üncüsünün gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, Türkiye Sanat Fotoğrafı Federasyonu tarafından da desteklenen yarışmaya 31 Temmuza kadar en çok 5 adet renkli veya siyah-beyaz fotoğrafla başvuru yapılabileceği bildirildi.

Açıklamada, amatör ve profesyonel bütün fotoğraf sanatçılarına açık olan yarışmada dereceye girenlere, çeşitli miktarlarda para ödülü verileceği ve yarışmanın sonucunun 5 Ağustos 2009 tarihinde açıklanacağı kaydedildi.

Üsküdar Belediyesinden yapılan duyuru şöyle;

Ödüllü 3. Fotoğraf Yarışması: Tarih ve Kültür Şehri Üsküdar...

Üsküdar Belediyesi, fotoğraf sanatına katkıda bulunmak, Üsküdar'ın günlük hayatını ve tarihi dokusunu gelecek kuşaklara aktarabilmek, tarihi, kültürel ve sosyal yapısını kalıcı olarak belgelemek ve geleceğe taşımak amacıyla ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor. 2007 yılında ilk kez yapılan yarışmanın bu yılki konusu "Tarih ve Kültür Şehri Üsküdar" başlığını taşıyor.

Baskı dalında yapılacak yarışmada fotoğraf sanatçıları "Tarih ve Kültür Şehri Üsküdar"ı belgelemeye çalışacak ve toplam en çok 5 adet renkli ve/veya siyah-beyaz fotoğrafla katılabilecekler.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından desteklenen yarışmanın seçici kurulunda önemli fotoğraf sanatçıları bulunuyor. Seçici Kurul şu isimlerden oluşuyor: Prof. Dr. Barbaros Gürsel (Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Başkanı), İbrahim Zaman (Fotoğraf Sanatçısı), Emre İkizler (Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi), Namık Sandalcı (Sanat Danışmanı), Selahattin Sevi (Zaman Gazetesi Fotoğraf Editörü), Halit Ömer Camcı (Gezgin Dergisi Editörü), Murat Dağıtmaç (Fatih Üniversitesi Öğretim Görevlisi).

Son katılım tarihi 31 Temmuz 2009 olan fotoğraf yarışmasında dereceye girenler çeşitli miktarlarda para ödülünün de sahibi olacaklar.

Ödüller:
10 adet eşdeğer başarı ödülü: 1.000 TL
40 adet satın alma: 100 TL

Yarışma, Seçici Kurul Üyeleri ve onların birinci derece yakınları ile Üsküdar Belediyesi çalışanları dışında, amatör ve profesyonel bütün fotoğraf sanatçılarına açıktır.

Katılımcıların 31 Temmuz 2009 Cuma günü saat 17:00'ye kadar fotoğrafları, CD ve usulüne uygun doldurulmuş katılım formu ile birlikte Üsküdar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Basın Bürosu'na teslim etmeleri gerekiyor. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler 0216 531 30 00-2118 numaralı telefonu arayabilirler.

Tarih ve Kültür Şehri Üsküdar adını taşıyan 3. Fotoğraf Yarışması'nın sonuçları 5 Ağustos 2009 Çarşamba günü açıklanacak. Ödül töreni de 21. Uluslararası Kâtibim Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında 15 Ağustos'ta yapılacak.

Katılım Formu için tıklayınız.

Yarışma Şartnamesi için tıklayınız.

Üsküdar Sınırları için tıklayınız.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Kültür/Sanat

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir