Kılıçdaroğlu'nun olay VİDEO'su

Gündeme bomba gibi düşecek, yerel seçim sürecine damga vuracak. CHP adayı Kılıçdaroğlu için bakın hangi dümenler çevrilmiş. İşte şok video;

Kılıçdaroğlu'nun olay VİDEO'su
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Mehmet Haberal'ın televizyonu Kanal B'de yayınlanan (21 Mart 2009 tarihli) "Yerel Seçim Özel" programının canlı yayın arasında söylenenler ortalığı karıştıracak! İşte CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Kanal B Genel Müdürü Nahit Duru arasındaki şok diyalog...

Kanal B Genel Müdürü Nahit Duru: Size 1.5 - 2 dakikalık bir haber ayırsalardı. O Doğan Grubu da dahil... Şu anda siz kafa kafaya gelmiştiniz.
Kemal Kılıçdaroğlu: Evet
Duru: Önümüzde daha bir hafta 10 gün zaman var. O süre içerisinde de geçerdiniz. Ama bunlar p.şt. Çok ciddi söylüyorum
Kılıçdaroğlu: Tabi... Tabi...
Duru: Ve çok üzülüyorum şimdi, Haberal... Haberal... Bana şu talimatı verdi. Dedi ki, ne yaparsan yap... Ne yaparsan yap...
Kılıçdaroğlu: Evet...

ULUSALCI KANALDAN SAADET'E DESTEK KARARI

Duru:
Bunların (AK Parti'nin) oyunu azaltacak Ankara, İstanbul, İzmir, Adana'nın oyunu artıracak ne p..ştluk biliyorsan hepsini yap dedi. Dedim ki hocam, yani biz tabi bu adamlarımızı çıkaracağız, ama esas Saadet'i (Saadet Partisi'ni) çıkarmak lazım. Niye dedi. Dedim bunlarda CHP'ye oy 1 gidecekse Saadet'e 3 gitme ihtimali var.
Kılıçdaroğlu: Evet...
Duru: Çıkarabilir miyiz dedi. Dedim ki Ertan Yülek'i tanıyorum konuşurum çıkarırız. Ertan'ı ben de tanıyorum dedi. O zaman siz konuşun dedim.
Kılıçdaroğlu: Ben de tanıyorum.
Duru: Ertan abiye açtım telefonu Saadet Partisi'nden istediğim adamı, Genel başkanları dahil getirdim. Buraya getirdim ve 1000'in üzerinde SMS geldi Saadet Partisi genel başkanına. Ve ben inanıyorum ki en az bir puan artırdı.

OLAY KONUŞMANIN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

İŞTE BU KONUŞMANIN GEÇTİĞİ BAŞKENT TV'NİN SAHİBİ HABERAL!

91 seçimlerinde memleketi Rize'den milletvekilliğine adaylığını koyan Haberal, yaptığı seçimle son anda ANAP yerine DYP'den yarışa girince, hüsrana uğramıştı. Haberal'ın bir de cumhurbaşkanlığına aday gösterilmesi olayı var hatırlayanlar için. Süleyman Demirel'in cumhurbaşkanlığının ardından, 5+5 önerisinin suya düşmesiyle beraber, adı Köşk için en çok anılan adaydı. Adaylığını, siyasi duruşunu da "sağ eğilimli" olarak niteleyen Bülent Ecevit gündeme getirmişti. Kamuoyunda neredeyse kesin bakılan Çankaya koltuğuna son anda "yargının başı" formülüyle Ahmet Necdet Sezer getirilmiş, Başbakan Erdoğan"ın deyimiyle anayasalar havada uçmuştu.

Tüm bu başarılarına rağmen Haberal"ın "ünlü" olması, Rahmetli Başbakan Bülent Ecevit"in hastalığı dönemine rastlar. DSP liderinin sağ kolu Hüsamettin Özkan"ın yakın dostu Haberal, Ecevit"in hastalığının tespit ve tedavisinde yanında olmuştu. "Ecevit"in doktoru" adıyla bir anda gündeme gelen Haberal, Daha sonra Ecevit"e 7 ay süreyle Başkent hastanesinde yatarak tedavi önermişti. Pek bilinmeyen sebeplerle, eşi Rahşan Ecevit merhum başbakanın Haberal tarafından tedavi edilmesine izin vermeyerek Ecevit"i GATA"ya götürmüştü. Bülent Bey GATA"daki 15 günlük tedavi sonucu ayağa kalkmıştı.

Anıtkabir"in karşısındaki SİT alanında kurduğu Başkent Hastanesi"nin belediye, Genelkurmay"ın tüm çabalarına ve bölgede 4 kat imar iznine rağmen 8 katıyla boy göstermeye devam etmektedir. Anıtkabir"in manzarasını ve Ankara"nın çeşitli bölgelerinden izlenilmesini engelleyen bu yapı, hala ayakta... Son olarak Haberal ailesinin, Başkent Üniversite"sindeki tüm kantinlerde satılan Mol Gıda ürünlerinin üretimini yapan bir de holdingleri var. Haberal"ın oğluna ait olan holding bünyesinde bir de petrol şirketini barındırıyor: Mol Pet.

Medya dünyasına da eğilen Haberal"ın, Başkent TV(BTV) adlı bir televizyon kanalı var. Haberal"ın önderliğinde bir araya gelen pek çok isim, 2011 seçimlerinde iktidara oynamak için bir parti kurmanın gereklerini savundular. Ankara Patalya otelde bir araya gelen farklı kesimlerden etkin olan 100 isim var.

Bakın toplantıya kimler katıldı:

Bağımsız Türkiye Partisi(BCP) Genel Başkanı Mümtaz Soysal,
Partisini Yaşar Nuri Öztürk"le birleştiren Yaşar Okuyan,
Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mustafa Balbay,
Emekli General Hurşit Tolon,
22 Temmuz`da Ankara`dan bağımsız aday olan gazeteci yazar Hulki Cevizoğlu,
Eski MGK Genel Sekreteri emekli General Tuncer Kılıç,
Tarihçi Sina Akşin,
Eski Devlet Bakanı Sadi Samuncoğlu,
Hukukçu Anıl Çeçen,
İşçi Partisi Lideri Doğu Perinçek,
Gazeteci yazar Mete Akyol,
Eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş,
Eski CHP milletvekili Gülsüm Toker Bilgehan,
Yeni Çağ Gazetesi Yazarı Sebahattin Önkibar

Kaynak: İyibilgi


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir