Kastamonulular Üsküdar'a talip

29 Mart Yerel Seçimlerinde Üsküdar belediye başkanlığı için iki Kastamonulu aday yarışacak.

Kastamonulular Üsküdar'a talip
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Siyasi partiler, İstanbul'un huzur beldesi Üsküdar'ın ''şehr emini'' yani belediye başkanı seçilebilmek için iddialı isimleri aday gösterdi. Bunlardan biri de CHP'li Sema Barlın... Barlın pek dile getirmesede aslen Kastamonulu... Bir diğeri ise DP adayı Hasan Azkıran. Azkıran ise Sema Barlın'ın aksine her fırsatta Kastamonulu olduğunu dile getiriyor.
 
Anamuhalefet partisi CHP, Üsküdar'da belediye başkanlığına bir kadın aday gösterdi: Sema Barlın. '22 Temmuz seçimlerinde Üsküdar`da 80 binin üstünde oy aldık.' sözleriyle CHP`ye adaylık başvurusu yapan Sema Barlın, pek dile getirmesede aslen Kastamonulu, ancak kendisi doğma büyüme Üsküdarlı.. Ataköy'de oturması ise çok eleştiriliyor ve ithal aday tartışmalarını da beraberinde getiriyor. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan CHP adayı, güvenlik kimlik kartı sahibi ilk bayan olarak güvenlik şirketi kurdu. CHP'nin ilk Üsküdar ilçe başkanının torunu olması sebebiyle, çocukluğundan beri siyasetin içinde kabul edilen Sema Barlın, seçmenlere Üsküdar`da turizmin geliştirilmesi için gerekli düzenlemelerin yapılacağını, depreme üniversitelerle birlikte hazırlanılacağını, yeni spor ve kültür merkezleri açılacağını, yeni otoparklar yapılarak trafiğin rahatlatılacağını, katılımcı ve şeffaf belediyecilik yapacaklarını vaat ediyor.
 
''Kastamonu doğumlu Üsküdarlıyım, çünkü sizlerde bilmektesiniz ki eskiden tüm bu bölge Kastamonu’nun nahiyesi idi. Onu için her ikisininde yerlisiyim.'' diyor DP Üsküdar belediye başkan adayı Hasan Azkıran ve her fırsatta Kastamonulu olduğunu dile getiriyor. Sema Barlın kadar iddialı olmasa da, Kastamonulu hemşehrilerinden destek göreceğine ve partisinin oyunu arttıracağından emin. Azkıran aynı zamanda gazeteci, yazar ve şair. Daha önce  Esatpaşa mahallesi muhtarlığı yaptı ve 1989 yerel seçimlerinde Ümraniye'den bağımsız belediye başkan adayı oldu. 10540 oy aldı. Üsküdar için birçok projesi olan Hasan Azkıran 'Dünya kentlerinden Üsküdar bir adım önde olacak. Örneğin Üsküdar’ın 33 mahallesi var. Her mahallemizde yapacağım “Beşi Bir Yerde Hizmet Binaları'' İle Üsküdar Dünya Kentlerinden Bir Adım Önde olacak' diyor.

Bende Kastamonu doğumlu bir Üsküdar'lı olarak her iki hemşehrimede başarılar diliyorum.

Haber: Ali Süzen

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir