Saadet Üsküdar uyuşturucu ile mücadele ediyor

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, Temiz Toplum Derneği ile birlikte uyuşturucuya karşı ''Bir kereden çok şey olur'' sloganlı seminer düzenledi.

Saadet Üsküdar uyuşturucu ile mücadele ediyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, önemli bir çalışma gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıllarda da uyuşturucuya karşı bir çok etkinlik düzenleyen Saadet Partisi, şimdi de Temiz Toplum Derneği ile birlikte Üsküdarlıları uyuşturucuya karşı bilinçlendirmek amacıyla bir seminer gerçekleştirdi.

Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilen seminere, Saadet Partisi İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Gürlü ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Selahattin Kamışoğlu da katıldı.

AY, ''İSTANBUL'DA UYUŞTURUCUYA BULAŞMIŞ 500 BİN KİŞİ OLDUĞUNU ÖNGÖRÜYORUZ''

Programın açılış konuşmasını Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erol Belen yaptı. Belen'in ardından kürsüye gelen Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay, ülkemizde uyuşturucu kullanımının her geçen gün arttığını ve önüne geçilmezse telafisi zor bir tablo ile karşılaşılacağını vurgulayarak, ''Türkiye'de hayatında bir kez uyuşturucu madde kullanmış kişi sayısı 1,3 milyona ulaştı. İstanbul'da uyuşturucuya bulaşmış 500 bin insanımızın olduğunu öngörüyoruz. Uyuşturucu kullanımının önüne geçebilmek için aileler çocuklarını çok sıkı takip etmeliler'' şeklinde konuştu.

TOPYEKÜN MÜCADELE EDİLMELİ

Uyuşturucu ile mücadelede sadece kanunların yeterli olmayacağını ifade eden Ay, ''Topyekün mücadele etmeliyiz. Omuz omuza verip temiz sokakları, temiz okulları, temiz medyayı, temiz sinemayı velhasıl hayatın tamamında temiz bir alan oluşturmalıyız. Özellikle genç yaşlarda özenti ve arkadaş ortamı ile başlayan uyuşturucu madde bağımlılığı hem kişileri hem de toplumu tehdit ediyor. Gençleri uyuşturucuya iten etmenler mutlak suretle ortadan kaldırılmalı'' diye konuştu.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir