Saadet Üsküdar Kongre'ye Gidiyor

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, 6. Olağan Kongre'sini gerçekleştirecek.

Saadet Üsküdar Kongre'ye Gidiyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı'nda bugünlerde ayrı bir heyecan yaşanıyor. Teşkilat, 6. Olağan Kongresi için hummalı bir hazırlık yürütüyor. Kongre 19 Kasım Pazar günü saat 13:00'de Altunizade Kültür Merkezi'nde yapılacak. Partililere göre kongre, Üsküdar'daki siyasi atmosferinde çok büyük değişikliler meydana getirecek.

BAŞKAN GÜRLÜ: ''BU KONGRE SIÇRAMA NOKTASI OLACAK''

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın çalışkan başkanı Muhammet Gürlü, yaklaşan kongrelerine dair açıklamalarda bulundu. Partilerinin Üsküdar'daki bir önceki kongresinden bugüne kadar yaklaşık 3 yıllık bir zaman geçtiğini anımsatan Gürlü, ''Tüm rutin çalışmalarımızın yanında, Üsküdarlılarla iç içe bir çok çalışmaya imza attık. Sosyal sorumluluk alanında önemli işler gerçekleştirdik. Halkımızın desteğiyle, alınterimizle, emeğimizle partimizin grafiğini Üsküdar'da çok yukarılara taşıdık. Bu kongre de bizim için bir sıçrama noktası olacak. Gücümüze güç katacak. Partimizin her kongresinde olduğu gibi, bu kongrede de, vefa ile yenilenmenin, akıl ile aksiyonun, tecrübe ile gençliğin buluştuğu bir kadro ile, teşkilatımız Üsküdar'da, başta Üsküdar Belediye Başkanlığı'nı kazanmak olmak üzere bütün hedeflerine emin adımlarla yürümeye devam edecek'' şeklinde konuştu.

''BİZ HALKIMIZI HİÇ ALDATMADIK''

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın yeni dönemde de taviz vermediği ilkeleriyle yoluna devam edeceğini de vurgulayan Gürlü, ''Biz parti kadrolarında ya da yönetim mekanizmalarında, her nerede görev yaparsak yapalım, halk ile birlikte halk için siyaset yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bu makamları, kendimize ait olarak görmedik, sadece hizmete vesile olacak yerler olarak bildik ve öyle bilmeye de devam edeceğiz. Siyasi rant uğruna biz halkımızı hiç aldatmadık, bu ilkemizden de asla taviz vermeyeceğiz'' diye konuştu.

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, 6. Olağan Kongre'sini gerçekleştirecek.

TÜM ÜSKÜDARLILAR DAVETLİ

6. Olağan Kongrelerine tüm Üsküdarlıların davetli olduğunu da söyleyen Muhammet Gürlü, sözlerine şöyle son verdi: ''Teşkilat olarak Üsküdar'ın her kesimini kucakladığımız gibi kongremize de hangi düşünceden olursa olsun hiçbir ayrım yapmadan tüm Üsküdarlıları davet ediyoruz. Kongre salonundan sokaklara taşacak heyecana herkesin şahit olmasını arzu ediyoruz.''

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir