Flaş Üsküdar iddiası! İstifaları mı isteniyor?

AK Parti kulislerinden edinilen bilgilere göre İstanbul'da Başkanlık referandumunda ''Hayır'' oyu yüksek çıkan 3 ilçe belediye başkanın daha istifa etmelerinin istendiği belirtildi.

Flaş Üsküdar iddiası! İstifaları mı isteniyor?
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti kulislerinden edinilen bilgilere göre İstanbul'da Başkanlık referandumunda ''Hayır'' oyu yüksek çıkan 3 ilçe belediye başkanın daha istifa etmelerinin istendiği belirtildi.

Üsküdar Gazetesi'nin internet sitesinde yer alan habere göre Ak Parti kulislerinde konuşulanlarla ilgili şu cümlelere yer verildi;

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlarına yönelik istifa talebinin konuşulduğu günlerde ilk hamle Kadir Topbaş'tan gelmişti. Topbaş istifa nedenini açıklamamıştı.

Büyükşehirlerde yaşanan istifaların ardından sıranın ilçe belediyelerine geldiği iddia edildi.

AK Parti kulislerinden edinilen bilgilere göre İstanbul'da 3 ilçe belediye başkanın daha istifa etmelerinin istendiği belirtiliyor.

Bu ilçelerin Üsküdar, Beykoz ve Tuzla olduğu belirtilirken, istifanın gündeme geldiği ilçelerin 16 Nisan referandumunda ''Hayır'' oyunun yüksek çıkan yerler olması dikkat çekiyor.

Kaynak : Medya Üsküdar


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir