Saadetli Gençlerden İsrafa Karşı Anlamlı İftar

Saadet Partisi Üsküdar Gençlik Kolları, toplumun kutuplaşmasına ve israfa karşı anlamı bir iftar organizasyonuna imza atacak.

Saadetli Gençlerden İsrafa Karşı Anlamlı İftar
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Saadet Partisi Üsküdar Gençlik Kolları, toplumun kutuplaşmasına ve israfa karşı anlamı bir iftar organizasyonuna imza atacak.

Saadet Partisi Üsküdar Gençlik Kolları, anlamlı bir çalışmaya daha imza atmaya hazırlanıyor. Düzenlenecek ''Üsküdar Gençlik İftarı''nda, her kesimden gençler biraraya gelecek ve toplumsal kutuplaşmaya karşı birlik ve beraberlik vurgulanacak. Ayrıca israfa karşı da mesajlar verilecek.

Saadet Partisi Üsküdar Gençlik Kolları, toplumun kutuplaşmasına ve israfa karşı anlamı bir iftar organizasyonuna imza atacak.

6 Haziran'da Kuzguncuk Sahili'nde gerçekleştirilecek iftar için Gençlik Kolları, bir çok gençlik teşkilatını ziyaret ediyor. Programları dahilinde devam edecek olan ziyaretlerde bugüne kadar AK Parti ve CHP Üsküdar Gençlik Kolları, Genç İHH Üsküdar, Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, Akademya Derneği ve Genç Sivil Toplum Hareketi İstanbul İl Başkanlığı'na gidildi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın Davam kitabı hediye ederek, teşkilatlar iftar programına davet edildi.

Ayrıca iftara Üsküdar'daki tüm gençlerin de davetli olduğu öğrenildi.

İSRAFA KARŞI DA OLACAK!

Saadet Partisi Üsküdar Gençlik Kolları'nın gerçekleştireceği organizasyon ayrıca israfa karşı da bir mesaj olacak. Ramazan Ayındaki lüks ve israf dolu iftar sofralarına karşı bu iftar açık alanda, mütevazi bir yer sofrasında ve dar bir menülü olacak. İsraftan özellikle kaçınılacak.

GÜRSU: ÜSKÜDAR'DAN TÜRKİYE'YE MESAJ VERMEK İSTİYORUZ!

Öte yandan Saadet Partisi Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çağlayan Gürsu, ''Üsküdar Gençlik İftarı''na dair açıklamalarda bulundu. Gürsu şunları söyledi, ''Üzülerek ifade etmem gerekiyor ki ülkemizde toplumsal bir kutuplaşma yaşanıyor. Bu ihtiyacımız olan en son şey. Ramazan Ayının ve Üsküdar'ın manevi ikliminin hayırlara vesile olabileceğini düşünürek tüm siyasi partilerin gençlik kolları ve STK'ların birlikte olabileceği bir iftar organize etmeyi düşündük. Amacımız tüm Türkiye'ye Üsküdar'dan, birlik ve beraberlik içerisinde olabildiğimiz bir resim gönderebilmek.''

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir