Evde Kedi Beslemek İstiyorum, Hangi Malzemelere İhtiyacım Olacak?

Evinizdeki yaşama katılan kedinizin öncelikli olarak temel ihtiyaçlarını sağlayabileceğiniz mama çeşitlerini ve evde ihtiyaç duyabileceği ürünleri temin etmekle işe başlamalısınız.

Evde Kedi Beslemek İstiyorum, Hangi Malzemelere İhtiyacım Olacak?
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Evinizde ilk defa kedi besleyecekseniz, önce kedilerin dünyasını biraz incelemeli, onların yaşam şekilleri ve davranış yapıları hakkında bilgi toplamalı ve gündelik ihtiyaçları arasında nelerin olduğunu öğrenmelisiniz. Böylelikle hem kediniz ile çok daha yakın biri ilişki kurabilir, onu daha çok anlayabilir ve bakımını en sağlıklı şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Evinizdeki yaşama katılan kedinizin öncelikli olarak temel ihtiyaçlarını sağlayabileceğiniz mama çeşitlerini ve evde ihtiyaç duyabileceği ürünleri temin etmekle işe başlamalısınız. Kedinizin gündelik temel ihtiyaçları için gereken ürünleri temin ederken, kediler için özel hazırlanmış kedi aksesuarları arasından hoşunuza giden ürünleri de ihtiyaç listenize ekleyebilir ve satın alabilirsiniz. Kediniz için alacağınız tüm malzemeleri sanal pet shoplardan temin etmeniz söz konusu. Kedi aksesuarları ve oyuncakları yanı sıra kedi tuvaleti, kedi kumu, kedi yatağı gibi ürünler de farklı markalar altında sanal pet shoplarda bulabilirsiniz.

Kedinizin temel ihtiyaçları arasında ön sırada beslenme gelir. Kedinizin yavru ya da yetişkin olması, onu nasıl besleyeceğiniz konusunda dikkate almanız gereken bir kriterdir. Yavru bir kedi sahiplenecekseniz, onu yavru kediler için hazırlanmış özel yavru kedi mamaları ile beslemelisiniz. Yetişkin ve yaşlı kediler için hazırlanmış birçok mama çeşidi de bulunuyor. Kedinizin ihtiyaç duyacağı mineral ve vitaminleri içeren kuru kedi mamaları ile ve gerçek sebze, et, tahıl, yağ, su ve mineraller bakımından zengin yaş mamaları ile kedinizi besleyebilirsiniz. Kediniz kısırlaştırılmış ise ya da kilo problemi bulunuyorsa, onlar için özel olarak hazırlanmış kedi maması çeşitlerinden tercih edebilirsiniz.

Kedinizin temel ihtiyaçları arasında tuvalet ve uyku ihtiyacı da yer alır. Tuvalet yapabilmesi için evde belirleyebileceğiniz uygun bir köşeye bir kedi tuvaleti alabilir, içine kedi kumunu dökebilirsiniz. Kumun haftada bir değiştirilmesi ve tuvalet kabının dezenfekte edildikten sonra tekrar kum ile doldurulması gerekir.

Taşıma çanta modelleri, tüm oyuncak ve aksesuar çeşitleri ve kedinizi beslerken ihtiyaç duyacağınız mama ve su kapları farklı tasarım, renk ve çeşitler de sanal pet shop mağazalarında satışa sunulmakta. Kedinizin ihtiyacı olacak tüm ürünleri ve kedi maması çeşitlerini incelemek için, kalitesi ve sunduğu güvenli ortam ile bilinen Petzimo.com?u ziyaret edebilirsiniz. Sitede köpekler için de ihtiyacınız olan kuru ve yaş mama çeşitlerini, ihtiyaç duyabileceği bakım ürünlerini, oyuncak ve aksesuarları birçok kaliteli marka altında Petzimo?da bulabilirsiniz.

Petzimo?nun güvenli alt yapısı sayesinde, sitede kredi kartı ile rahatlıkla alışveriş yapın, bir taraftan da yapacağınız tüm alışverişler sırasında kazandığınız puanları TL olarak bir sonraki alışverişinizde değerlendirerek alışveriş yapmanın keyfini çıkarın.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir