15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Üsküdar'da anıldı

15 Temmuz darbe girişiminde çıkan olaylarda şehit düşenler Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen törenle anıldı.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Üsküdar'da anıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi, 15 Temmuz Şehitleri Anma Programı düzenledi. Bağlarbaşı Kongre Merkezi'nde gerçekleşen programa 15 Temmuz'da şehit düşenlerin yakınları ve gaziler katıldı.

Üsküdar Bilgi Evleri, Üsküdar Çocuk Üniversitesi ile Üsküdar Gençlik Akademisi öğrencilerinin düzenlediği anma programında çocuklar şehitlerin isimlerini okuyarak, Türkiye'nin 7 bölgesinin parçalarını birleştirerek Türkiye haritasını oluşturdu.

Programa ev sahipliği yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Bugün burada belediyemizin bilgi evlerinde, çocuk üniversitesinde, gençlik akademisindeki gençlerimizi, çocuklarımızın tertip ettiği bir anma programındayız. 15 Temmuz 2016'yı biz hiçbir zaman unutamayacağız. Genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla her kesimin unutamayacağı bir gündür 15 Temmuz. 15 Temmuz Türk siyasi tarihinin yeniden yazıldığı bir gündür, bir direniş günüdür. Bu işin asıl mimarı, kahramanı aziz milletimizdir. Bu milletimiz resmen alenen gösterdi ki, bu ülkeyi bizler sokakta bulmadık. Bu ülkenin asıl sahibi millet olarak biziz. Kimseye kolay kolay bu ülkemizi teslim edemeyiz. Gördük ki bu millet her şeyin en güzelini, en son sözü söyler'' dedi.

15 Temmuz darbe girişiminde çıkan olaylarda şehit düşenler Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen törenle anıldı.

ŞEHİT BABASI YENİKAPI MİTİNGİNE GİDECEK

15 Temmuz gecesi şehit düşen Onur Ersan Ayanoğlu'nun babası İhsan Ayanoğlu haftasonu Yenikapı mitingine gideceğini belirterek, ''Allah nasip ederse gideceğim tabi. Reisim geliyor, reisim gelirse gitmem mi? küçük oğlumla, oğlumun manevi kardeşiyle bütün Emniyet Mahallesi olarak Yenikapı'dayız Allah'ın izniyle'' şeklinde konuştu.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Üsküdar'da anıldı

Havalimanı girişinde tankın önüne yatan Metin Doğan ise, ''Yenikapı'ya zaten hepimiz gitmeliyiz. Herkesin orada olacağını inanıyorum. Ben de orada olacağım. Herkesin orada olması gerekiyor. İnanış, görüş, ırk ne olursa olsun. Orada olma nedenimiz hepimiz biriz. Benim yöntemim en ağır şekilde orada kesinlikle ölmekti. Çünkü öldüğüm zaman canlı yapan kameraların orada olduğunu düşünüyordum. Eğer o yayın yapılırsa direk insanlar daha hızlı bir şekilde sokağa dökülecek ve bir savaş olmadan insanlar ölmeden kurtulacağına inandığım için oradaki amacım direk ölmekti zaten. Ölmek içinde ben bayağı böyle bir çaba harcadım da ettim de ölmedim. Eğer ölmediysem de Allah'ın bana yeni bir rol biçtiğine inanıyorum'' ifadelerini kullandı.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir