Asrın Mührü Çamlıca Camii'nde ilk namaz kılındı

Dünya başkenti İstanbul'un ve fethi gören şehir Üsküdar'ın göz bebeği olan asrın mührü Çamlıca Camii'nde, binlerce kişi teravih namazını coşkuyla eda etti.

Asrın Mührü Çamlıca Camii'nde ilk namaz kılındı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi'nin yaklaşık 15 bin kişiye verdiği sokak iftarının ardından orucunu açan vatandaşlar daha sonra Çamlıca Camii'nin avlusuna serilen hasırlarda teravih namazını kıldı, okunan Kur'an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve ilahileri dinledi.

Üsküdar Belediyesi'nin yaklaşık 15 bin kişiye verdiği sokak iftarının ardından orucunu açan vatandaşlar daha sonra Çamlıca Camii'nin avlusuna serilen hasırlarda teravih namazını kıldı

''ASRIN MÜHRÜ''NDEKİ TERAVİHE YAKLAŞIK 10 BİN KİŞİ KATILDI

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı cami avlusunda yer kalmadığı için vatandaşlar hasırları alarak, ön bahçede saf tuttu. Binlerce kişinin Kadir Gecesi'nde teravih namazını kılmak için geldiği camide renkli görüntüler ortaya çıktı. Asrın mührü Çamlıca Camii'nde kılınan teravih namazına yaklaşık 10 bin kişinin geldiği tahmin ediliyor.

Üsküdar'ın gözbebeği olan asrın mührü Çamlıca Camii'nde, binlerce kişi teravih namazını coşkuyla eda etti.

''2018'İN İLK AYLARINDA TAMAMEN İBADETE HAZIR HÂLE GELECEK''

Teravih namazına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptığı konuşmada: ''Çamlıca Camii üç yıl önce, inşasına hazırlanılmaya başlanan bir proje. Şu anda geldiğimiz nokta itibariyle caminin aşağı yukarı kaba inşaatı tamamlanmış durumda. Caminin çevre çalışması ise devam ediyor. 2018'in ilk aylarında tamamen ibadete hazır hale gelecek. Bizim insanımız 1 Temmuz'u iple çekiyormuş. Biz de bu akşama, en azından teravih namazlarını kılsınlar diye hazır hale getirdik. Burada birlikte bu geceyi ihya edeceğiz. Teravihlerimizi kılacağız. Ardından cami inşaatı hızla devam edecek.'' dedi.

Asrın Mührü Çamlıca Camii'nde ilk namaz kılındı

Namaz öncesi camide toplanan vatandaşlar, yapımı devam eden caminin bol bol fotoğrafını çekerken, aynı zamanda camiyi çok beğendiklerini söyledi.

Asrın Mührü Çamlıca Camii'nde ilk namaz heyecanı

Bu arada Çamlıca Camii'ndeki ilk namaz programına AK Parti Milletvekili Yalçın Akdoğan, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar ilçe başkanı Halit Hızır, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir ve AK Parti Üsküdar ilçe yönetim kurulu üyeleri ve teşkilatları da yoğun katılım gösterdi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir