Danışma Meclisinde Mustafa Kara Fırtınası

Ak Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Yerel Seçim Gündemli Danışma Meclisi toplantısı Bağlarbaşı Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Danışma Meclisinde Mustafa Kara Fırtınası
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Ak Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Yerel Seçim Gündemli Danışma Meclisi toplantısı Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde salonu tıklım tıklım dolduran 750 partilinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıya AK Parti Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Necip Taylan, AK Parti kurucu üyelerinden ve İstanbul İl Genel Meclis üyesi İsmet Uçma, Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır, AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilat Başkanı Zekeriya Erdim, AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı Mustafa Kara, AK Parti Üsküdar İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Sinan Aktaş, Belediye Meclis üyesi adayları, ana kademe kadın kolları, gençlik kolları başkan ve üyeleri ile mahalle temsilcileri katıldı.

Programda bir konuşma yapan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Necip Taylan, 1950’li yıllardan bu yana yaklaşık 60 yıldırTürkiye’deki siyasi parti liderlerinin paranoyaları ve fobileri nedeniyle ülkemizi ileriye taşıyamadıklarını anlattı. Prof. Dr. Necip Taylan, AK Parti’nin ülkemizin tarihinde, medeniyetinde ve kültüründe büyük değişimler gerçekleştirdiğini, ülkemizin bu dönemde bilinçlendiğini ve çağdaşlaştığını ifade ederek, AK Parti sayesinde Türkiye’nin ayağına pranga olan korku ve paranoyalarından kurtulmakta olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Necip Taylan’dan sonra kürsüye AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilat Başkanı Zekeriya Erdim çıkarak bir sunum konuşması yaptı. Konuşmasında Üsküdar’da seçim çalışmaları yaparken AK Parti olarak sadece kendi kendileriyle yarışmakta olduklarını söyleyen Zekeriya Erdim, kendi kat ettikleri mesafeleri aşmak gibi bir zorlukla başa çıkmaları gerektiğinin altını çizdi. “Karanlıkları aydınlatmaya değil, aydınlıkları geliştirmeye çalıştırmalıyız” diyen Zekeriya Erdim, aydınlıkları genişlettikçe karanlıkların kendiliğinden ortadan kalkacağını söyledi. Siyasi olarak başkalarının yanlışlarını değil, kendi doğrularını konuşmaları gerektiğinin altını çizen Zekeriya Erdim, seçim sonuna kadar ancak çok çalışarak AK Parti’ye yakışan ve hedefledikleri oy oranına ulaşabileceklerini belirtti.

Zekeriya Erdim’in konuşmasının ardından AK Parti Üsküdar Belediye Meclis üyesi adayları sahneye davet edildi ve partililere tek tek tanıtıldı. Tanıtımların ardından kürsüye AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı Mustafa Kara davet edildi. Salondaki partililerin yoğun sevgi gösterileri ve alkışlar arasında kürsüye çıkan AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı Mustafa Kara konuşmasında Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın üzerinde 7 bölgenin ışık çizgisini taşıyan ampulü Üsküdar’dan yaktığını, kendilerinin de bu misyon çerçevesinde ve ağır sorumluluklarının bilincinde hareket etmeleri gerektiğini bildiklerini söyledi. Kendilerinin yerelden genel siyasete çıkan ve dünyada artık bir ekol haline gelmiş bir Başbakan’ın partisinde, yerel siyasetin okulunda hizmet verdiklerini anlatan Mustafa Kara, önümüzdeki 5 yıllık süreçte 400 yıllık Üsküdar’ı yeniden bir “Rüya şehir” haline getireceklerinin müjdesini verdi.

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Sinan Aktaş, programda ilçe genelinde yürütülen seçim çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Sinan Aktaş’ın verdiği bilgiler sonrası Kadın Kolları ile Gençlik Kollarının başkan ve temsilcileri birer konuşma yaptı.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir