Üsküdar'da kuaförler pazar günleri çalışmayacaklar

İstanbul Berberler Odası Üsküdar'da bulunan erkek kuaförlerinin büyük çoğunun beklentisi olan Hafta Tatili Uygulaması için sandığa gitti.

Üsküdar'da kuaförler pazar günleri çalışmayacaklar
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İstanbul Berberler Odası, Üsküdar Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirdiği yemekli programda Hafta Tatili Uygulaması'nı Üsküdar'da bulunan erkek kuaförlerinin kararına sundu.

Programa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz ve Belediye başkan yardımcıları ile müdürlerle birlikte 300 civarında erkek kuaförü katıldı.

Kırkı yeni çıkmış bir belediye başkanı

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen oylama yapılmadan önce yaptığı konuşmada, ''Daha kırkı yeni çıkmış bir belediye başkanı olarak inşallah bu dönem Üsküdar'da belli bir kesimi, belli bir meslek gurubunu, belli bir mahalleyi, belli bir yöreyi ilgilendiren önemli tasarruflarımızda bizzat vatandaşımızla halkımızla esnafımızla karşılıklı istişare edip birlikte karar verme anlayışımızın ilk günü ilk uygulaması bu akşam olacaktır. AK Parti ilk defa bir yerel seçim öncesinde seçim beyannamesi açıkladı. Yerel seçimler öncesi açıklanan bu kitapçıkta AK Parti belediyeciliği 5 temel esasa dayanmaktadır. Bu temel esastan bir maddeside katılımcı belediyecilik, istişareli karşılıklı fikir alışverişine dayanan anlayışa önem veren bir belediyecilik ve inşallah biz bunu uygulayacağız'' dedi.

Hilmi Türkmen, 'Biz susacağız, siz konuşacaksınız'

Türkmen, gerek 10 yıllık belediye başkan yardımcılığı gerekse seçim çalışmalarında yada özel olarak belirli sebeplerle görüştüğünü ifade ederek pazar günü tatili noktasına bir kanaatinin oluştuğunu fakat artık bu saatten sonra bir önemi olmadığını belirterek. ''Artık 'Biz susacağız, siz konuşacaksınız' biz şimdi sizin önünüze sandığı getiriyoruz. Bu sandıktan ne oy çıkarsa başımız gözümüz üstüne.. Bu kadar açık söylüyorum... Burada aynen demokrasinin gereği sandık.. Sandığı önünüze getirdiğimizde herkes hür iradesiyle oyunu kullanacak. Bunun başka bir belediyemizde örneği de var. Biz buna göre sonuçları alacağız. Ruhsat Müdürlüğümüz bunu referans kabul edecek ve uygulama yapacağız.'' dedi.

Başkan Hilmi Türkmen'in konuşmasının ardından yapılan oylamada, Hafta Tatili Uygulaması 117 oya karşı 29 oy ile kabul edilmedi. Bu sonuçlara göre Üsküdar'da bulunan erkek kuaförleri (berberler) pazar günleri çalışmayacak ve tatil yapacak.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir