Ümraniye'de araç ters yöne girdi: 4 yaralı

Ümraniye'de bir otomobilin kontrolden çıkarak karşı şeritteki seyir halindeki otomobillerin üzerine uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Ümraniye'de araç ters yöne girdi: 4 yaralı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Ümraniye'de bir otomobilin kontrolden çıkarak karşı şeritteki seyir halindeki otomobillerin üzerine uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Akıl almaz kazada yaralananlardan kazayı gören vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından otomobillerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Bostancı Yolu, İMES Sanayi Sitesi A Kapısı önünde bugün saat 16. 00'da Dudullu istikametine seyir halindeki 34 VOH 96 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak takla atmaya başladı. Orta refüjü aşan otomobil, yolun karşısına geçerek Bostancı istikametine giden 34 BZ 3833 plakalı Aytekin Yozgatlı'nın kullandığı otomobile çarparak ters döndü. Daha sonra aynı istikamete giden 27 TH 001 palakı otomobil ile 34 TU 7496 plakalı minibüste bu otomobillere çarptı.

Otomobiliyle yolun karşısına geçerek kazaya neden olan ve ismi henüz öğrenilemeyen sürücü ile yanındaki 1 kişi, vatandaşlar tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırılırken, bu otomobilin çarptığı otomobilde sıkışan sürücü Aytekin Yozgatlı ve yanında bulunan Ahmet Karazeybek itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak ambulansla Fatih Sultan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle uzun süre kapanan yol otomobillerin kaldırılması ve yolun yıkanmasının ardından tekrar trafiğe açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Sondakika.com



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Bölge Haberleri

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir