Acıbadem'de sokak iftarına yogun ilgi

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarlarının üçüncüsü Acıbadem Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Acıbadem'de sokak iftarına yogun ilgi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarlarının üçüncüsü Acıbadem Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Erdem Çıkmazı'ndaki iftar yemeğine Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Belediye Başkan Yardımcıları ile 3 bine yakın mahalle sakini katıldı. Acıbadem Mahallesi'nde bu yıl ilk kez gerçekleştirilen sokak iftarına ilginin yoğun olması büyük sevince neden oldu.

İftar öncesi bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Acıbadem mahallesinde bu yıl ilk kez düzenlenen sokak iftarına ilginin yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken ailelerin özellikle çocuklarıyla iftara katılmasının önemini ifade etti. Mustafa Kara yaptığı konuşmada ayrıca Acıbadem Mahallesi'nde yapılan yatırımlar hakkında da bilgi verdi.

Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın konuşması sonrası Kur'an Tilaveti gerçekleştirildi. Topluca edilen dua sonrası büyük bir neşe ve mutluluk içinde iftar yemeği topluca yenildi.

Bedirhan Gökçe'den şiir resitali
Ramazan ayı süresince her gün Bağlarbaşı Kültür Merkezi, kültürel etkinliklerin odak noktası olurken, üçüncü günün yıldızı Bedirhan Gökçe oldu. Gökçe, Sanat müziğinden tasavvuf müziğine, arabeskten halk müziğine ve Anadolu'nun her bölgesinden eserler okuyan, şiirlerine duygu yüklü söylemini katarak büyük beğeni topladı. Okuduğu birbirinden güzel eserlerin dışında Ramazan nükteleri, çeşitli hikâye ve hatıralarını da anlatan Gökçe ayrıca okduğu türkülerle de Bağlarbaşı Kültür Merkezi bahçesini tıklım tıklım dolduran Üsküdarlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Üsküdarlıların tıklım tıklım doldurduğu Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde olağanüstü bir performans sergileyen Bedirhan Gökçe ve saz ekibi, yoğun ilgi üzerine konseri yarım saat uzattı.

Öte yandan Bedirhan Gökçe'den önce sahne alan Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu oyuncuları hem küçüklerin hem de büyüklerin neşe kaynağı olmaya devam etti. Ortaoyunu, meddah, Karagöz-Hacivat gösterilerinin sergilendiği Geleneksel Türk Tiyatrosu gösterilerinin ardından hokkabazlık gösterileri gerçekleştirildi.

05 Ağustos Cuma günü sokak iftarları Mehmet Akif Ersoy Mahallesi B. Namaz Caddesi'nde gerçekleştirilirken, Bağlarbaşı Kültür Merkezi, Tasavvuf müziğinin önemli ismi Güçlü Soydemir ve ünlü gazeteci, sosyolog ve ilahiyatçı Ali Bulaç'ı ağırlayacak.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir