Üsküdar Belediyesi Aylık Haber Bülteni
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Sabah Milliyet
Star Cumhuriyet Radikal
Yeni Şafak Türkiye Gözcü
Akşam Zaman Posta

DÖVİZ KURLARI

USD: 1,8540 TL
EUR: 2,3350 TL
GBP: 2,9160 TL
EUR/USD: 1,2580 TL
ALTIN: 92,12 TL

HAVA DURUMU

Bulunduğunuz Şehri seçiniz.
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler

Kız Kulesi'nin konseptini değiştirecek

Diğer Ekonomi haberlerini okumak için tıklayınız
Kız Kulesi'nin konseptini değiştirecek
Hamoğlu Holding, 49 yıllık işletme hakkını elinde bulundurduğu Kız Kulesi'nin konseptini değiştirecek.
E-BÜLTEN KAYIT
Ad, Soyad :
E-Posta :
01 Mart 2011, 14:01
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Paylaş :
Başta turizm, inşaat, perakende olmak üzere pek çok alanda faaliyet gösteren Hamoğlu Holding, yeni projelere hazırlanıyor. Holding, danışmanlık, enerji, taşımacılık, sigorta gibi alanlardaki faaliyetlerini daraltarak inşaat ve turizme ağırlık verecek. Holding'in planları arasında 49 yıllık işletme hakkını elinde bulundurduğu Kız Kulesi'nin faaliyetlerinde değişikliğe gitmek de yer alıyor.

Yabancılara hitap edecek
Holding'in sahibi Ahmet Hamoğlu, Kız Kulesi'ni bugüne kadar kendi dokusuyla koruduklarını ancak bundan sonra müze özelliğini ön plana çıkaracaklarını söyledi. Bu amaçla restoran alanını daraltacaklarını belirten Hamoğlu, ''Gündüzleri yine geniş kitlelere hitap edeceğiz ama akşamları daha yabancılara ve para harcayan müşterilere hitap eden, biraz daha özel bir mekan haline getirmeye çalışacağız. Ama gündüz yine halkın ziyaretlerine açık olacak'' dedi.


Üsküdar 34


Bu haber 940 defa okunmuştur.

Kaya Stor Perde
İstanbul genelinde ücretsiz keşif, ücretsiz teslimat ve ücretsiz montaj
kolaylıgı ile hiç bir ek ücret ödemeden perde sahibi olabilirsiniz.
0216 352 82 82
www.kayastor.com

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

GOOGLE ÖZEL ARAMA

YAZARLAR


ASİTANE (Şenol ŞEN)

Ziya SÜZEN

Bülent ŞİRİN

Savaş ŞENEL

Yalçın SOYSEVİNÇ

Ali SÜZEN

KONUK YAZARLAR


Cihan TUFAN

Hacı Bekir ALTUNTEL

Cumhur İSTEKLİ

Zülfikar ÖZKAN

Musa GÜMUŞ

Esra KİRİK

Şerife PAMUK

ANKET

AFET yasası çıktı, DASK zorunlu oldu. Evinizi sigorta yaptırdınız mı?



Tüm Anketler

Paylaş :
Takip Et :

      
Yandex.Metrica
www.uskudar34.com © 2007-2012 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : info@uskudar34.com
Bu sayfa 0.28 saniyede yüklendi.
www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz. Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.