Anlamlı gün, anlamlı açılışla kutlandı

Ruh sağlınızı korumak ve güçlendirmek adına 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü KİM Psikoloji açılışıyla kutlandı

Anlamlı gün, anlamlı açılışla kutlandı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Dünya Ruh Sağlığı Günü Üsküdar'da açılışla kutlandı.
Ruh sağlını korumayı ve güçlendirmeyi bir hedef olarak belirleyen Kim Psikoloji 10 Ekim 2010 Dünya Ruh Sağlığı Günü değerli katılımcıların eşliği ile açıldı.

Üsküdar'da gerçekleşen kutlama ve açılışa; Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Mustafa KARA, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan CAN, Üsküdar Milli Eğitim Müdürü Sayın Sadettin GÜL, Üsküdar Müftüsü Sayın Mehmet GÖK ev sahipliği yaptılar. Ayrıca Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Ruh Sağlığı Hizmeti veren çok değerli akademisyenler etkinliğe katılımda bulundular. Kim Psikoloji'ye danışmanlık yapan Psikiyatr Prof. Dr. Kemal SAYAR ve Çocuk Ergen Psikiyatristi Doç. Dr. Osman SABUNCUOĞLU kutlama programında bulundular.

Kim Psikolojinin kurucularından Uzman Psikolojik Danışman Ömer AKGÜL hoş geldiniz konuşması yaptı. Katılımcıların Dünya Ruh Sağlığı Gününü kutladı. Günün anlam ve önemine binaen ruh koruyucu ruh sağlığı hizmetlerinin yaygınlaştırılması gerekliliğini vurguladı.

Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Mustafa KARA, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan CAN, Üsküdar Milli Eğitim Müdürü Sayın Sadettin GÜL, Üsküdar Müftüsü Sayın Mehmet GÖK ev sahipliği yaptılar. Ayrıca Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Ruh Sağlığı Hizmeti veren çok değerli akademisyenler etkinliğe katılımda bulundular. Kim Psikoloji'ye danışmanlık yapan Psikiyatr Prof. Dr. Kemal SAYAR ve Çocuk Ergen Psikiyatristi Doç. Dr. Osman SABUNCUOĞLU kutlama programında bulundular.

Üsküdar Müftüsü Mehmet GÖK merkezin Üsküdar için büyük bir kazanım olduğunu vurguladı ve hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa KARA yerel yönetimler ve ruh sağlığı konulu konuşmasında belediyelerin ruh sağlığı hizmetlerinde öncü yaklaşımlar sergilemesi gerektiğini vurguladı. Üsküdar Belediyesi olarak yalpan seminerler ve rehabilitasyon merkezleriyle ruh sağlığını güçlendirmeye çalıştıklarını belirtti. Psikolojik danışmanlık ve aile gelişim merkezi çalışmalarını hızlandırılacağını belirtti. Psikolojik danışmanlık sürecinin doğasına uygun bir mekan seçildiği için Kim Psikoloji ekibini tebrik etti.

Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Mustafa KARA, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan CAN, Üsküdar Milli Eğitim Müdürü Sayın Sadettin GÜL, Üsküdar Müftüsü Sayın Mehmet GÖK ev sahipliği yaptılar. Ayrıca Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Ruh Sağlığı Hizmeti veren çok değerli akademisyenler etkinliğe katılımda bulundular. Kim Psikoloji'ye danışmanlık yapan Psikiyatr Prof. Dr. Kemal SAYAR ve Çocuk Ergen Psikiyatristi Doç. Dr. Osman SABUNCUOĞLU kutlama programında bulundular.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan CAN Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan boşanma oranlarına değinerek toplum ruh sağlığını koruyan en önemli müessesenin aile olduğunu belirtti. Aile yapısının bozulması sonucunda psikolojik rahatsızlıkların arttığını vurguladı. Araba sürmek için bile bir kurs ve ehliyet gerekirken hayat arkadaşlığı gibi uzun süreli bir yolculuk olan ailenin de ehliyet sahibi kişilerden kurulması gerektiğine inandığını ifade etti. Ümraniye ilçesinde evlilik müracaatında bulunan çiftler için evlilik okulu açma projelerinden bahsetti. Ailenin kuruluşunda yapılacak psikolojik destek çalışmalarının toplum ruh sağlığına çok büyük bir katkı sağlayacağını belirtti. Kim Psikoloji ekibinin bu konuda katkılarının çok büyük olacağını inandığını belirtti.

Üsküdar Kaymakamı Süleyman ERDOĞAN insanlığın en önemli sorusunun ''kim'' olduğunu, bu soruya cevap vermenin insan ruh sağlığı açısından çok kilit bir anlamı olduğunu belirtti. İnsanın kendisini ancak kim sorusuna verdiği cevapla anlamlandırabileceğinden bahsetti. Bu anlamda Kim Psikolojinin güzel bir isim olduğunu vurguladı. Merkezin başta Üsküdarlılar olmak üzere ulaşım kolaylığı sebebiyle tüm İstanbullular için bir kazanım olduğundan bahsetti. Hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Ömer AKGÜL bu işin ehli kim, KİM bilir diyerek alanında ihtisas sahibi uzman kadrolarını sahneye davet etti.

Sonrasında kurdele kesimi ve açılış yapıldı. Hayırlara vesile olunması temennisinde bulunuldu.

Gelişim, verimlilik, süreklilik, liderlik, kalite ve memnuniyet değerleri ile toplum ruh sağlığını geliştirme misyonuna sahip olan KİM PSİKOLOJİ Kariyer İstihdam Eğitim Ruh Sağlığı Organizasyon Danışmanlık Hizmetleri, ruh sağlığı uzmanları, öğrencileri, ilgilileri, hasta ve danışanları için çözümler sunan öncü bir organizasyondur. Merkezin değerli uzmanları kişilerin yaşamlarını daha anlamlı kılacak, yaşam kalitelerini yükseltecek ve hayattan beklentilerini bulmalarına yardım etmeyi amaçlıyor. Merkezdeki tüm bireysel, grup ve kurumsal psikolojik hizmetler alanında uzman psikiyatrist ve psikologlarca sürdürülmektedir.

Herhangi bir insanın fiziksel hastalık yaşaması kadar ruhsal hastalık yaşaması da normaldir. İnsanların yaşanılan rahatsızlıklarda vakit geçirmeden uzmana başvurmaları gerekmektedir. Çocukluk, gençlik ve yetişkinlik dönemi hayatın kendisi gibi doğal iniş çıkışlarla dolu bir yaşam sürecidir. Bu sürecin, sağlıklı, sevgi dolu bir büyüme ve gelişme içinde geçmesi hepimizin arzusudur. Bu süreç esnasında ister ''zor bir hayat'' problemi, ister ''daha iyi''si için Kim Psikoloji uzmanları her zaman yanınızda olacaktır.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Sağlık

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir