AK Parti Üsküdar Bayramlaştı

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı Ramazan Bayramı bayramlaşma töreni Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti'li Milletvekilleri ve çok sayıda partilinin katılımı ile yapıldı.

AK Parti Üsküdar Bayramlaştı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı Ramazan Bayramı bayramlaşma töreni 9 Eylül 2010 Perşembe günü Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti'li Milletvekilleri ve çok sayıda partilinin katılımı ile yapıldı.

Bayramlaşma törenine Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul Bölge Milletvekilleri İdris Güllüce, İrfan Gündüz, Edibe Sözen, Mustafa Ataş, Mehmet Sekmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Zekeriya Erdim, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı Yöneticileri ve üyeleri katıldılar.AK Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Ramazan Bayramı Teşkilat İçi Bayramlaşma programına teşkilatın her kademesinde yer alan teşkilat mensupları katıldı. Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde yapılan bayramlaşma törenine Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da katıldı ve teşkilat mensupları ile bayramlaştı. Programa İstanbul Milletvekilleri Prof. Dr. Edibe Sözen, Prof. Dr. İrfan Gündüz, İdris Güllüce, Mehmet Sekmen, Mustafa Ataş da katılarak birer tebrik konuşması yaptılar.

Bayramlaşma programında ilk olarak AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Zekeriya Erdim, AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Dündar Ziya Gültekin ve AK Parti Üsküdar İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Ersoy ''Hoş Geldiniz'' konuşması yaptılar.


İlçe kademe başkanlarından ardından Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara bayram tebriği konuşması için söz aldı. Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın ardından İstanbul Milletvekilleri Mustafa Ataş, Mehmet Sekmen, Prof. Dr. İrfan Gündüz, İdris Güllüce ve Prof. Dr. Edibe Sözen de birer konuşma yaparak teşkilat mensuplarının bayramlarını kutladılar.

Milletvekillerinin konuşmasının ardından kürsüye çıkan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ilk olarak teşkilat mensuplarının bayramını tebrik etti ve 12 Eylül 2010 akşamı referandum sonuçları açıklandığında teşkilat olarak ikinci bir bayram daha yaşanacağını belirtti. Yaklaşık 45 dakika süren konuşmasında Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, referandumun önemi ve referanduma gelinen süreçte AK Parti'nin neler yaşadığını anlattı. 8 yıllık süreçte Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Türkiye'yi ne kadar zorlu virajlardan döndürdüğünü ve başarılı bir noktaya getirdiğini belirten Binali Yıldırım, referandumda çıkacak ''EVET'' sonucuyla Türkiye'nin yepyeni bir koşuya başlayacağını ve demokrasi açısından çok daha fazla güçlü olacağını belirtti.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir