MHP Mahalle iftarları devam ediyor...

MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı Ünalan Hancı Cafe Restaurant'ta iftar düzenledi...

MHP Mahalle iftarları devam ediyor...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
MHP Üsküdar İlçe Başkanı Habib Suiçmez daha önce röportajımızda belirttiği gibi çalışmalarına durmadan devam ediyor. Daha önce söylediği sözlerinin arkasında duruyor olması Üsküdar 34 ekibi olarak gözlerimizden kaçmadı. İftar yemeğine bay ve bayan bir çok katılanın olduğu gecede ailelerin yoğunlukta olması dikkat çekiciydi.

Başkan Habib Suiçmez ve İstanbul İl Teşkilatı el ele vererek Üsküdar'da çalışalara devam ediyorlar... Ünalan Mahallesinde düzenlenen iftarı MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı ve Ünalan Mahalle Tertip kurulu tarafından birlikte organize edildi. Geceye yaklaşık 500 kadar partili katıldı.

İl Teşkilat Başkanı Yüksel Aydın, İl Yöneticileri Nevzat Ünlütürk, Yücel Coşkun, Vedat Ayhan, Nihat Genç, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Nusret Okumuş, Hayrettin Nuhoğlu, Fuat Fettahoğlu, Mhp Üsküdar İlçe Başkanı Habib Suiçmez, MHP Üsküdar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Ünalan Mahalle temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve partililer katıldı.

İftar öncesinde Kur'an-Kerim Tilaveti okundu. İftar saati ile birlkte ezan okunarak oruçlar hep birlikte açıldı.

Gecede Habib Suiçmez bir konuşma yaptı. Başkan Habib Suiçmez iftar programına katılan herkesi selamlayarak konuşmasına başladı. Başkan Suiçmez ''Bu mübarek ayda bu mübarek günde bir kere daha sizlerin huzurunda 2 gün evvel seneyi devriyesini eda ettiğimiz 1071 Malazgirt zaferinde şehit olan Malazgirt Savaşı şehitlerimizi ve Yemen Çöllerinde toz olup uçarak şahadet şerbetini içen Yemen Şehitlerimizi, Sarıkamış'ta Allahu Ekber Dağlarında buz olup uçarak şahadet şerbetini içen Sarıkamış Şehitlerimizi, Çanakkale'de 7 düvele karşı vermiş oldukları şanlı mücadelede Çanakkale'yi geçilmez kılan Çanakkale Şehitlerimizi, İstiklal Harbi'nde Dumlupınar'da Sakarya'da ve Büyük Taarruz'da 30 Ağustos'ta Şahadet Şerbetini içen Yunanlıları Anadolu'ya geldiğine pişman eden tüm İstiklal Harbi Şehitlerimizi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, 1980 öncesi ezan dinmez bayrak inmez diyerek toprağın kara bağrına girmiş 5 bin şehidimizi ve merhum Başbuğumuzu son günlerde son günlerde son yıllarda Güneydoğu Anadolu bölgesinde PKK çakal sürüsüne karşı vermiş oldukları şanlı mücadelede şehit düşen askerlerimizi ve polislerimizi bu mübarek günde bu mübarek akşamda bir kere daha şükranla minnetle ve rahmetle anıyor aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.

Habib Suiçmez Ünalan Mahallesi Hancı Restaurant

Kıymetli misafirler değerli gönüldaşlarım Türk milleti tarih sahnesinde olduğu günden bu zamana kadar Türk milletine ve devletine karşı tehlikelerle her zaman uyarıcı ve akabinde kurtarıcı misyonunu üstlenen Türk milliyetçileri bugünde yeğane temsilcileri olan Milliyetçi Hareket Partisi adı altında Türk milletine karşı AKP iktidarının hazırlamış olduğu dayatmacı, kandırmacı, sapla samanı birbirine karıştıran, doğruyla yalanı birbirine karıştıran, anayasa maddelerine karşı sayın genel başkanımızın talimatıyla Üsküdar'da çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmamacasına kurduğumuz standlarla, dağıttığımız broşürlerle ve şu zamana kadar yaptığımız ve bundan sonrada yapacağımız iftarlarla Üsküdar'ımıza Üsküdarlımıza AKP'nin ne şekil plan içerisinde olduğunu, perde arkasında ne çirkin pazarlıklar yaptığını anlatmaya dilimizin döndüğünce gayret ediyoruz. Ben burada sizlere kısaca bir şeyi sormak istiyorum. 8 sene öncesinde meydanlarda dolaşırken iktidara geldiğimizde ilk olarak dokunulmazlıklara dokunacağız ve kimsesizlerin kimsesi olacağız diyen başbakan Erdoğan bugüne kadar milletimize vermiş olduğu hangi sözü yerine getirdi? Üstüne üstelik şahsi menfaatlerini bu necip milletin zararlarında arayanlar, dün söylediğini bugün inkar edenler İstanbul'un Fethi'ne öncülük etmiş şahitlik etmiş güzel Üsküdar'ımızda inşallah havuzlu villalarının olduğu kendi evinin olduğu Üsküdar'da bir okkalı tokat yiyerek neye uğradığına inşallah şaşıracaktır. Bizlerin gayretiyle çabasıyla olacaktır diyorum. Bu duygular içerisinde öncelikle bu organizeyi gerçekleştiren burada ilçe yönetim kurulu üyemiz sayın Ayhan Aktoprak beye ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum bir kere daha bizleri yanlız bırakmadığınız için, davamıza, yemeğimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Hayırlı akşamlar diliyorum. Sağolun.'' diyerek konuşmasını tamamladı.

Yüksel Aydın Ünalan Mahallesi Hancı Restaurant

Başkan Suiçmez'in ardından MHP İl Teşkilat Başkanı Yüksel Aydın'da bir konuşma yaptı. Aydın konuşmasında neden ''Hayır'' denilmesi konusunda partililere bilgi verdi ve açıklamalar yaptı. AK Parti ve CHP ye çatan Yüksel Aydın CHP ile aynı safta olmadıklarına da değindi. Aydın ''CHP kimki biz onlarla birlikte olacağız, ne cibilliyetleri bizle uyuşuyor, AKP gibi ne şunu ne bunu onun için bunlar kamuoyunun tezgahlarıdır bunlara kanmayalım'' dedi. İstanbul'da yaptıkları çalışmaların ödülünü bayramın 2. günün de hem bayramlaşma hemde son propaganda olarak Apdi İpekçi Spor Salonu'nda dosta düşmana iyilikleri ve kötülükleri söylemek üzere sayın genel başkanımız orada olacaktır. Oradaki bayramlaşma ile İstanbuldaki çalışmalarımız semeresini 12 Eylül Referandumunda alacağız dedi. Yüksel Aydın geceye katılanlara MHP İstanbul İl Başkanlığı adına çok teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir