Saadet Partisi Üsküdar iftarda buluştu.

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Teşkilatı'nın geleneksel iftarı coşkuyla gerçekleşti...

Saadet Partisi Üsküdar iftarda buluştu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Teşkilatı'nın geleneksel iftarı coşkuyla gerçekleşti...

Çengelköy Sophia Düğün Salonu'nda gerçekleşen iftar programına Saadet Partisi Üsküdar mahalle teşkilatları tam kadro katıldı.

İftarına katılan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Remzi Çakır, iftar sofrasında görülen birlik ve beraberliğin Saadet Partisi'nin gerçek görüntüsü olduğunu ve bu beraberliğin güçlenerek artacağını söyledi. Çakır, 12 Eylül referandumunda Saadet Partisi'nin ''Evet'' oyu kullanacak olmasının birilerini rahatsız ettiğini söyledi. Çakır, ''Kim rahatsız olursa olsun, partimiz referandumda 'Evet' diyecektir. Ancak bu evet, söz konusu iyileştirme içindir. 13 Eylül'den itibaren ise topyekün bir anayasa değişikliği için 'Hayır' diyeceğiz.'' dedi. Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Cihan Tufan'ın da birlik ve beraberliğe vurgu yaptığı geleneksel iftar programına GİK üyeleri Selahattin Öztürk, İsmail Haskul, Ekrem Baki ile İstanbul İl Başkan Yardımcıları Yakup Özbek, Mustafa Enesoğlu ve Muhammet Kaynar'da katıldı.


Milli Gazete


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir