CHP Üsküdar'da harıl harıl çalışıyor...

Referanduma sayılı günler kala CHP Üsküdar İlçe binasında çalışmalar hız kesmeden sürüyor.

CHP Üsküdar'da harıl harıl çalışıyor...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
CHP Üsküdar İlçe Başkanlığında referanduma sayılı günler kala çalışmalara hız verildi. Son sürat devam eden çalışmalar dolayısı ile ilçe binasında hareketli saatler yaşanıyor.

CHP Üsküdar İlçe binasına giderek çalışmaları yerinde inceledik ve büyük bir kalabalığın ilçe binasında çalışma halinde olduğunu gördük. Kısaca Üsküdar CHP'de yaşanan referandum çalışmalarında bilgiler...

CHP Üsküdar İlçe Başkanlığın'da 27 Ağustos 2010 Cuma günü eski ilçe başkanları başkan Mustafa Çetinkaya ile bir araya geldi. Mustafa Çetinkaya ile yapılan toplantıya aynı zamanda seçim komitesini yürüten üyeler de olan Mehmet Muş, Ali Cihat Işık, Mehmet Ergin, Mustafa Öztürk, Doğan Tekel, Ayhan Algantürk, Fikret Çubuk katıldılar. Toplantıya rahatsızlığı dolayısı ile eski milletvekili olan Kenan Sönmez katılmadı. Yapılan toplantıda referandumla ilgili çalışmalar gözden geçirilirken, gelecekte yapılması gereken çalışmalar üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

CHP Üsküdar İlçe Başkanlığında referanduma sayılı günler kala çalışmalara hız verildi.

CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı 28 Ağustos 2010 Cumartesi günü itibariyle de referandumda sandık başında duracak olan 1600 okul, kat ve sandık görevlisinin eğitimine başladı. Eğitimlere öncelik olarak asil sandık görevlilerinden başlandı. Yedek sandık görevlilerinin eğitiminin ise mahallelerde yapılacağının bilgisi ilçe başkanı Mustafa Çetinkaya tarafından duyuruldu. Eğitim başlamadan önce CHP Üsküdar İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya sandık görevlilerine bir konuşma yaptı.

Mustafa Çetinkaya açılış konuşmasında ''Ne kadar çalışırsanız çalışın sandığa sahip çıkmıyorsanız emeğiniz boşa gider. Bir meyve ağacı yetiştiriyorsunuz, o ağaç çiçek açıyor, soğuktan koruyorsunuz, ilaçlıyorsunuz, meyve veriyor ve o meyveyi toplayamıyorsanız, o meyveye sahip çıkamıyorsanız bütün emekleriniz boşa çıkar. O yurttaşın namusudur. Yurttaş o gün o gittiğiniz sandıkta tercihini size teslim etmiş. Oyuma sen sahip çık diyor. Oda bizim görevimiz. Siyasi partilerin görevi. Bugün geçmişteki eksiklerimizi de göz önünde bulundurarak o eksiklerimizi en aza sıfıra sıfır noktaya indirgeyebilmek için çalışıyoruz. 4-5 ay önce başladık çalışmalara bu çalışlar aynı zamanda sokak örgütlenmesiyle devam edecek. Henüz çalışmaların o aşaması tamamlanmadı, o aşamada tamamlanacak. Burada maksadımız;

1- Sandıktaki şaibeleri önlemek,
2- Olası yanlışlıkları bertaraf etmek,
3- Sandıkta görev yapan görevli arkadaşlarımızı bilinçlendirmek.

Bugün ki eğitimlerimizin amacı budur.'' dedi.

Eğitim başlamadan önce CHP Üsküdar İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya sandık görevlilerine bir konuşma yaptı.

Başkan Çetinkaya ilçe binasında eğitim çalışmaları devam ederken gün içinde yapacakları diğer bir etkinlik olarakta CHP Parti Meclis Üyesi Osman Güdü ile birlikte Üsküdar'da esnaf ziyaretleri yapacaklarını ve CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamını Üsküdarlılara ileteceğiz söyledi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir