Ak Parti'de sokak çalışmaları sürüyor.

Ak Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı Üsküdar'da esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretlere Ak Parti İstanbul Milletvekili Edibe Sözen'de katıldı.

Ak Parti'de sokak çalışmaları sürüyor.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Ak Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı Üsküdar'da esnaf ziyaretlerine Salacak, Selimiye ve Aziz Mahmud Hüdai Mahalleleriyle devam etti.

Esnaf ziyaretlerine Ak Parti İstanbul Milletvekili Edibe Sözen'de katıldı. Edibe Sözen'e Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Zekeriya Erdim, Ak Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Birim Başkanı Sinan Aktaş ve Ak Parti Üyesi kalabalık bir grup katıldı.

Esnaf ziyaretlerine Ak Parti İstanbul Milletvekili Edibe Sözen'de katıldı.

Edibe Sözen ve beraberindeki partililer Üsküdar Merkezin'den başlayarak irili ufaklı tüm esnaf dükkanlarını ziyaret ederek referandumla ilgili bilgiler verdiler. Esnaflar Sözen'in Üsküdarlı olduğunu ve sorunlarını bildiklerini dile getirmekle beraber yaşadıkları sorunlardan bazılarını aktardılar. Referandumda oylanacak olan maddeler konusunda özellikle kafalarına takılan bir kaç madde ile ilgili sorular sordular. Edibe Sözen ise bu maddelerle ilgili olarak bilgilendirme yaparak esnaflara bu maddelerle ilgili broşürlerden vererek esnaflardan ''EVET'' istedi.

Esnaf ziyaretlerine Ak Parti İstanbul Milletvekili Edibe Sözen'de katıldı.

Esnaf ziyaretleri sonrasında Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği ve Ramazan süresince ilçe genelindeki 20 noktada 33 mahallede yapılacak olan sokak iftarlarının 23 Ağustos'taki ev sahipleri Salacak, Selimiye ve Aziz Mahmud Hüdayi Mahalleleri için Burhan Felek Lisesi bahçesine kurulan iftar alanına gelindi. Edibe Sözen'i Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve beraberindeki Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları, Mahalle Muhtarlari ve mahalle sakinleri karşıladılar. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara okunan ezan sonrasında orucunu açarak başka bir programa katılmak için alandan ayrıldı. Ak Parti İstanbul Milletvekili Edibe Sözen iftarını mahallelilerle birlikte yaptı. Mahalleli ile bir süre sohbet ettikten sonra iftar alanından ayrıldı.


Edibe Sözen Kimdir?
1961, Sivas, Gürün doğumlu. 1978 Kadıköy Kız Lisesi, 1982 Marmara Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Yapı ve Değişme Ana Bilim Dalı'ndan doktora ünvanını aldı. 1991-1993 yıllarında misafir öğretim üyesi olarak ''Wisconsin University Communication Arts Bölümü''ne davet edildi. 1994 yılında Uygulamalı Sosyoloji doçenti, 2000 yılında da İletişim profesörü oldu. 1998-2000 yıllarında Almanya, Avusturya ve Hollanda'da 3. Kuşak Avrupalı Türkler üzerinde çalışmalar yaptı. ''İnsan haklarının yerlileşmesi/yerelleşmesi'' konulu çalışma için 2000 yılında University of Utah'a davet edildi. 2001 yılında Avrupalı Türkler üzerine yapmış olduğu ortak çalışma Almanya, Ludwigshafen'de Bilim Araştırma Ödülüne layık bulundu. 2001, 2002, 2003 yıllarında Utah, Arizona ve Chicago üniversitelerinde çalışmalar gerçekleştirdi. 2002 yılında Köln Üniversitesinde insan hakları üzerine araştırma yaptı. 2003-2006 yılları arasında AA Yönetim Kurulu üyesi, yine aynı yıllarda AA'yı temsilen Basın İlan Kurumu Genel Kurulu'nda ''tarafsızlar''ı grubunda yer aldı. Kent çalışmaları, yerel yönetimler ve siyasal iletişim konularında danışmanlık hizmetleri verdi. 3'ü ortak, 4'ü telif toplam 7 eseri, yurtiçi ve yurt dışında yayınlanmış 50'nin üzerinde makale ve tebliği olan Sözen iyi derecede İngilizce bilmektedir.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir