Ak Parti Üsküdar iftar düzenledi.

Ak Parti Üsküdar İlçe teşkilatı, Üsküdar ve çevresinde yayın yapan yerel basın mensublarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ak Parti Üsküdar iftar düzenledi.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Ak Parti Üsküdar İlçe başkan yardımcısı, basın ve medya birim başkanı Tarık Şebik tarafından Beyce Sultan Restaurant'ta organize edilen iftar yemeğine, Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Zekeriya Erdim, Üsküdar internet medyasından Üsküdar34.com, Üsküdar ve cevresinde yayın yapan yazılı ve görsel medya temsilcileri katıldı.

Yenilen iftar yemeğinin ardından basın ve medya birim başkanı Tarık Şebik bir açılış konuşması yaparak sözü ilçe başkanı Zekeriya Erdim'e verdi. Zekeriya Erdim yaptığı konuşmasında üç konuya değindi. Referandum, Üsküdar'da yaptıkları çalışmalar ve yerel medya ile işbirliği.

Zekeriya Erdim, konuşmasında basın mensupları için vermiş oldukları iftar yemeğinde misafirliğin önemine değindi. Dostluğun birlikte aynı sofrada bir araya gelmek olduğunu ve bunla ilgili Dağıstan'da yapmış olduğu bir gezi'yi anaktod olarak anlattı. Yaptıkları bu siyasi görevin bir komu hizmeti olduğunu ve basın mensuplarınında yapılan bu hizmetleri halka ulaştırma ve anlatmakta bir köprü vazifesi olduğuna değinen Zekeriya Erdim, yerel basının kendileri için önemli olduğunu vurguladı. Birlikte yapılan bu iftarın referandum neden ile yapılmadığını yerel basınla bu tür bir araya gelme ve istişare olanaklarının 3-4 ayda bir tekrarlanması yönünde bir çalışmalarının olduğunu söyledi.

Referandum çalışmalarından kısaca bahseden Başkan Zekeriya Erdim. Öncelikle referandum çalışmasında anayasa değişikliğinin bir parti projesi olmadını, 1982 anayasasından bugüne değin yapılancak olan bu değişikliklerin yeterli olmadığını fakat en kapsamlı değişiklik paketinin de bu olduğunu söyledi. Anayasa değişiklik paketi sivilleştirme, özgürleşme ve demokratik yaşamın daha iyi bir seviyeye gelmesine yönelik bir çalışmadır. Yeni Anayasa'nın darbeci militarist yapıyı Anayasa'dan tasfiye edecek bir girişim bunun için ''EVET'' diyoruz. Bu mesajı halka götürmeye gayret ediyoruz. Bu değişiklikleri yeterli değil ama önemli buluyoruz. Önümüzdeki günlerde de bu çalışmalar doğrultusunda Harem'den Çengelköy'e kadar sürecek bir yürüyüş yapmayı düşündüklerini ve üzerlerinde ''EVET'' yazan giysiler giyeceklerini söyledi.

Zekeriya Erdim konuşması sonrasında basın mensuplarınında sorularını yanıtlayarak karşılıklı olarak yapılabilecek çalışmalar konusunda ve parti olarak göremedikleri konularda basın mensuplarının önerilerini dinleyerek notlar aldı. Üsküdar 34 Haber Sitesi olarak Sayın Zekeriya Erdim'e bizde bir soru sorduk. Ak Parti'nin Türkiye'de partilere yönelik halk üzerinde oluşan ''partiler zararlıdır, parti sempatizanı olmayalım, bizim ilgilendirmez'' düşüncesinde olan Üsküdarlı vatandaşlara yönelik yapmış oldukları bir çalışma olup olmadığını ve kamuoyunda ''Ötekiler'' olarak adlandırılan bunun daha çok Ak Parti iktidarı döneminde diğer partiler tarafından dillendirildiğini bu konuda neler düşündüklerin sordu.

Ak Parti Üsküdar İlçe başkanı ile yapılan iftar sohbeti karşılıklı sorular, cevaplar ve önerilerin sunulması ile son buldu.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir