MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı fesh edildi.

MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı istifasını sunmayınca MHP Genel Merkezi tarafından fesh edildi.

MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı fesh edildi.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Pazartesi gününe kadar istifa etmesi istenen (Milliyetçi Hareket Partisi) MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı istifasını sunmayınca MHP Genel Merkezi tarafından fesh edildi. Görevden el çektirme kararı Üsküdar Kaymakamlığına çekilen faksla öğrenildi.

Konuyla ilgili feshedilen MHP Üsküdar ilçe teşkilatı başkanı Ali Şanalmış bir açıklama yaptı. Şanalmış'ın yönetim kurulu adına yapmış olduğu açıklaması şöyle;

Bugün (29.06.2010) saat 17.00 sıralarında Üsküdar Kaymakamlığına çekilen bir faksla görevden alındığımızı öğrenmiş bulunmaktayız.

Ülkemizin içinde bulunduğu süreç herkesin malumudur.

Bu süreçte beraberinde yıkım projelerini uygulayan AKP ideolojisinin ülkemizi sürüklediği vahim istikameti her Ülkücü gibi bizlerde takip etmekteyiz.

3 Kasım 2002'de MHP'nin iktidardan uzaklaşması, birilerinin de MHP'den uzaklaşması ile başlayan süreçte partimiz çok çetin bir imtihan vermektediyiz.

Yaklaşık sekiz yıldır partimize, tıpkı 1980'li ve 1990'lı yıllarda olduğu gibi sarsılmaz bir imanla mücadele eden Ülkücü kadrolar tüm Türkiye'de sahip çıkmışlardır.

Bu sekiz yıl içinde bir kez bile teşkilatın kapısına gelmemiş, hiçbir Ülkücüye elini uzatmamış asalakların varlığı tarafımızca ibretle gözlenmiştir.

Bizler ne göreve gelirken bir pazarlık yaptık ne de görevden alınmamak için bir pazarlık ihtimaline açık kapı bıraktık.

Görev yaptığımız süre içerisinde inandığımız şeyleri yaparken, hiç kimsenin emrinde ve yedeğinde olmadık. Bağlı bulunduğumuz düstur, tartışmasız LİDER, TEŞKİLAT, DOKTRİN olmuştur. İnandığımız yoldan bizi ne şekilde olursa olsun çeviremediler ve bundan sonra da çeviremeyecekler.

Bunların ışığında, partimizin tekrar iktidar ihtimalinin ortaya çıktığı bu günlerde, geride kalan sekiz yılda asıl yüzlerini gösteren asalakların teşkilat yapılanmasına sızma girişimlerini ibretle takip ediyoruz.

Eğrisiyle doğrusuyla vazifede olduğumuz süre içerisinde elimizden geleni yapmanın huzurunu yaşıyoruz. İş yapmayanın hata yapmayacağını biliyoruz. Bir şeyler yapmak için mücadele ederken hata yapmış olabileceğimizin de farkındayız.

Kimse tavrımızdan başka manalar çıkarmaya çalışmasın. Tavrımızı teşkilata ''LİDER'e'' karşı bir hareket olarak yansıtmasın.

MHP'nin tek başına iktidarının mihenk taşlarından birinin partimizin İstanbul'da insanımızın gündemine girmesi olduğunu biliyoruz. Partimizi İstanbul'da insanların gündemine sokamayanlar bunu şu veya bu ilçenin varlığına izafe etmeye çalışarak eksikliklerini gizleyemezler.

Bizim görevden alınmamız MHP'yi İstanbul'da iktidara taşıyacaksa, bu ne kutlu bir alınmadır. Ama aksi bir ihtimalde buna sebep olanların bahaneleri kalmayacaktır.

Davamızın tek başına iktidar hedefine ulaşmasında bundan sonra birer nefer olarak mücadelemize devam edeceğimizi saygılarımızla beyan ederiz.

Ali ŞANALMIŞ ve Yönetim Kurulu



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir