Ak Parti Üsküdar Danışma Meclisi Toplandı.

Ak Parti Üsküdar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı 4 Haziran akşamı Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde(İETT) yapıldı.

Ak Parti Üsküdar Danışma Meclisi Toplandı.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Ak Parti Üsküdar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı 4 Haziran akşamı Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde(İETT) yapıldı.

Üsküdar Ak Parti danışma meclisi toplantısına Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Behiye Eker Albayrak ve Emin Haberdar, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları Hilmi Türkmen ve Hasan Ekmen, eski Üsküdar Belediyesi Genel Koordinatörü ve Büyükşehir Meclis Üyesi yeni Maltepe İlçe Başkanı Atilla Üstündağ, Üsküdar Belediyesi Meclis Üyesi Şerif Terzi, Ak Parti Üsküdar mahalle temsilcileri ilçe teşkilatı mensupları katıldı.

Danışma meclisi toplantısının açılışının yapılması için divan başkanı ve divan üyeleri sahneye davet edildi. Divan Başkanı, Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Sinan Aktaş, divan üyeleri Ak Parti Üsküdar Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Bilal Topal, Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Vildan Çelik yerlerini aldılar.

Divan başkanı Sinan Aktaş toplantıya katılan tüm Ak Partililere teşekkür ederek açılış konuşmasına başladı. Ardından program akışını açıkladı.


Programa İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başlandı ve ardından İlçe Başkanı Zekeriya Erdim bir konuşma yaptı.

Zekeriya Erdim konuşmasında gündemin en önemli konularından olan Filistin'e yardım malzemesi götüren gemilere yapılan saldırı vardı. Bu konunun ardından Ak Parti ve Ak Parti'nin çalışmaları ile ilgili konulara değindi. Erdim ''Ak Parti'nin kurulduğu günlerde akın akın partiye katılan kalabalık kitleleri ve bu gövdeyi kuşatacak bir baş yapısı oluşturabilir miyiz? bundan endişe duyuyorduk. 8 yıl gibi kısa bir sürede o kadar başarı elde ettik ki şuan bu beyin takımının bu lider kadrosunun açtığı bu yollardan kanallardan biz devam edebilir miyiz? Arkasını doldurabilir miyiz? İçini doldurabilir miyiz? Hakkını verebilir miyiz? Bu endişeyi duymaya bu sorumluluğu hissetmeye başladık. Adnan Menderes'in başlattığı ve yeter söz milletin diye başlattığı süreci Ak Parti'nin yeter karar milletin diye devam ettirdik. Milletten aldığımız güçle, iradeyle ve insiyatifle 70 yılda yapılamayan yatırımları hizmetleri 7 yıla sığdırdık. Ak kadroların öncülüğünde Türkiye global siyasetin beyni, küresel adaletin gönlü haline geldi. Bu beyin bu gönül inşallah içeride de dışarıda da Dünya'nın bütün mazlumları mağdurları refah içinde, huzur içinde oluncaya kadar güven içinde oluncaya kadar devam edecek. İktidar olmanın zor olduğunu fakat iktidarda kalabilmenin daha zor olduğuna vurgu yapan Zekeriya Erdim yaptıkları işlerde değer ve fayda yaratan işler yaparak Üsküdar'a İstanbul'a Türkiye'ye değer katacağını'' söyledi.

Bir çivi örneği vererek çakacakları sağlam bir çivinin zincirleme olarak sağlayacağı değer ve fayda ile tüm dünya'ya faydalı olacağına vurgu yaptı. Ardında Üsküdar'ın önemini ve tarihteki yeri ile Ak Parti'nin temellerinin de Üsküdar'da atıldığını söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.

Ak Parti ilçe teşkilatında görev alan teşkilat mensuplarına işlerini iyi yapmalarını ve herkesin mahalleler arasında da iş ve hizmet etmek anlamında rekabet ederek hizmetlerini en iyi şekilde yapmalarını istedi.

İlçe başkanı Zekeriya Erdim'in ardından Sosyal işler birim başkanı Dr. Mustafa Karadeniz halkla ilişkiler ve sosyal ilişkilerin Mart, Nisan ve Mayıs aylarının çalışma faaliyet raporunu açıkladı.

Faaliyet raporu üzerine söz alan Kirazlıtepe Mahallesi Ali Cevat Aydın, Valide Atik Mahallesi Yusuf Yıldırım, Mimar Sinan Mahallesi Tahsin Karakaya, ilçe başkan yardımcısı Şükrü Yavuz bir dizi konuşma yaptı.

Bu konuşmaların ardından protokol konuşmalarına geçildi. Geçtiğimiz hafta içerisinde Üsküdar'daki görevinden Maltepe ilçe başkanlığına getirilen Atilla Üstündağ bir konuşma yaptı. Konuşmasında ilk günlerde yaşadığı ilginç konulara değindi. Maltepe Belediyesi ile yaşanılan sorunlara değindi. Özellikle ilçe teşkilatında öğrendikleri Üsküdar ilçe teşkilatındaki arkadaşların adına bir hatırlatmada bulundu ve kesinlikle rehavete kapılmamalarını istedi. Daha bir hafta olmasına ragmen bir mahalle başkanından kendisine gönderilen bir sms'i paylaştı. Herkese teşekkür etti.

Atilla Üstündağ'a Ak Parti Üsküdar ilçe başkanı Zekeriya Erdim ve Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara tarafından Üsküdar anısı olarak bir hediye taktim ettiler. Zekeriya Erdim ve Mustafa Kara çiçeği burdunda Maltepe ilçe başkanı Atilla Üstündağ'a başarılar dilediler.

Daha sonra Ak Parti Üsküdar ilçe Başkanı Zekeriya Erdim 29 Mart 2009 seçimlerinde 302 ev sohbeti yaparak bu alanda diğer mahalle temsilcilerini açık ara geride bırakan ve ev sohbetleri alanında plakete layık görülen Valide Atik Mahallesi'nden Aziz Atkolaycın'a da bir plaket verildi.

Ardından son konuşmayı ve selamlama konuşmasını yapmak için il yönetim kurul üyesi Emin Haberdar kürsüye gelerek bir konuşma yaptı konuşmasında güncel olaylara değinerek danışma meclisi toplantısını sonlandırdı.


Üsküdar 34 - Ziya SÜZEN



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir