Suikast ihbarı Üsküdar'dan yapılmış..!

Polise attığı ihbar maili ile ''Deniz Baykal'a suikast yapılacağı''nı iddia eden kişi gözaltına alındı. Zanlının aynı mail adresiyle daha önce çeşitli ihbarlar yaptığı tespit edildi.

Suikast ihbarı Üsküdar'dan yapılmış..!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Polise attığı ihbar maili ile ''Deniz Baykal'a suikast yapılacağı''nı iddia eden kişi gözaltına alındı. Zanlının aynı mail adresiyle daha önce çeşitli ihbarlar yaptığı tespit edildi.

İstanbul polisi, Deniz Baykal'a suikast ihbarında bulunan kişiyi tespit ederek gözaltına aldı. Şüpheli Ş.A'nın, daha önce İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne de ihbarda bulunduğu belirtildi. 15 Nisan'da Organize Suçlarla Mücadele biriminin mail adresine gönderilen bir maille ''CHP lideri Baykal'a, Mustafa Sarıgül'ün talimatıyla Mithat Yılmaz isimli şahsın suikastte bulunacağı'' ihbar edildi. Yapılan çalışmalarda ihbarın Üsküdar'da bir internet kafeden gönderildiği belirlendi. İhbar mailinin birgün sonra ulaştırıldığı Ankara Emniyeti de gerekli önlemleri alarak CHP'li yetkilileri de bilgilendirdi.

TESPİT EDİLEN 12 KİŞİNİN İRTİBATI YOK

İhbarda ismi geçen 12 kişinin ismi belirlenerek telefon dökümleri incelemeye alındı. 6 aylık geçmiş dönemi kapsayan baz istasyonu kayıtlarında şahısların birbirleriyle telefon irtibatlarının olmadığı belirleyen polisin zanlıların evlerinde arama isteği mahkemenin ''Yeterli delil yok'' engeline takıldı.

FEZLEKELERDEN YARARLANMIŞ

İhbarcının kimliğini belirleyen polis, dün Ş.A ve yanındaki 1 kişiyi gözaltına aldı. Ş.A'nın daha öncede çeşitli ihbarlarda bulunduğu ve bu ihbarları yaparken önceki soruşturmaların fezlekelerinden yaralandığı iddia edildi. Zanlının, Baykal suikastiyle ilgli ihbarda da 2004'te Mithat Yılmaz ve Mustafa Sarıgül hakkında devam eden soruşturmalardaki konulardan yararlandığı öğrenildi. Yılmaz'ın arandığı öğrenilirken, polis, aralarında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Esen'in de bulunduğu 13 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltındaki 5 kişi ise serbest bırakıldı.


Stargazete.com



Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir