Mustafa Kara, Beykoz KAI gecesinde...

Beykoz K.A.I Derneğinin düzenlediği dayanışma gecesi Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in bir arada olduğu AK Parti shovuna dönüştü...

Mustafa Kara, Beykoz KAI gecesinde...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Beykoz K.A.I Derneğinin düzenlediği dayanışma gecesi Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in bir arada olduğu AK Parti shovuna dönüştü...

Birçok sivil toplum kuruluş temsilcilerinin davetli olduğu Beykoz K.A.I Derneğinin düzenlediği dayanışma gecesi Beykoz belediye başkanı Yücel Çelikbilek ve Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa karanın bir arada olduğu AK Parti gecesine dönüştü? Beykoz belediyesi sosyal tesislerinde (Hasır Resteurant)'da gerçekleşen gece saat 19:00 da başlaması gerekirken belediye başkanı Yücel Çelikbilek'in beklenmesi nedeniyle etkinliğe ancak Saat 21:30'dan sonra başlanabildi.

Beykoz K.A.I'nin düzenlediği gece slâyt gösterisi ile başlandı ancak, geceye damgasını vuran en önemli olay Slâyt gösterisinin Kars da güneşin batışı ile gökte Türk bayrağının sembolize edildiği gösteri eşliğinde Murat Çobanoğlu nun sesinden Köroğlu türküsünün seslendirilmesi oldu.

Geceye, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Yapı denetim Müdürü Mahmut Gülbahar, Yapı denetim Şefi Çetin Yıldız, Mimar Süreyya Ayvaz, İşadamı Erdal Yıldız, DİSK Anadolu Yakası şube Başkanı Nevzat Karataş, İşadamı Metin Şancı, Ataşehir Belediye Ulaşım Müdürü Tuncer Tekin, Hayatta olmayan Beykoz K.A.I Onursal Başkanı Kahraman Yıldız'ın oğlu Zafer Yıldız, Onursal Başkanlar Kemal Durmuş, Rüstem Demir, Asım Karabağlı, Nusret Yılmaz, Kemal Sanin, Cengiz Gökdağ, İlçe İdari amirleri yanı sıra siyasi parti ve dernek başkanları yanı sıra yerel basın temsilcileri katıldılar.

Davetli oldukları halde mazeret bildirerek geceye kutlama telgrafı gönderenler sırası ile; Ardahan Belediye Başkanı Mustafa Tekmen, Kars AK Parti Milletvekili Mahmut Esat Güven ve MHP'li milletvekili Gürcan Dağdaş, Iğdır valisi Saim Saffet Karahisarlı, Ardahan Belediye başkan vekili Haşmet Aydemir, İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün davetli oldukları halde mazeret bildirerek geceye katılmadıkları için birer kutlama telgrafı gönderdiler.

Beykoz K.A.I Dernek Başkanı Metin Yıldız'ın sunuş konuşmasının ardından söz alan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara K.A.I nin Toplumsal anlamdaki birlik beraberliği mesajı verildi. Belediye başkanı Mustafa Karanın ''İstanbul da doğup büyüdüğünü ve yöreye gidemediğini'' itirafla K.A.I toplumunu Çıkış noktası Kars olan Aras nehrine benzetmesi ilginçti.

Gecenin akışı içerisinde davetliler Beykoz K.A.I ye kültürel anlamda uzun yıllar emeği geçmiş sanatçılardan Kars'lı Orhan Akbaba ve İsmail Avcının türküleri ile moral bulurlarken peşinden Beykoz Folklor araştırma derneği Kars folklor ekibinin gösterisi sunuldu. Geceye gelir amaçlı 5 TL karşılığında satılan çikolatalarla düzenlenen çekilişte elde çıkan ikramiyeler derneğe bağışlandı.

Plaket töreni:

Beykoz K.A.I nin köklü geçmişinde ilk kez derneğe emeği geçenlerin hatırlanması beğeni ile karşılandı? Beykoz K.A.I'nın 23 yıllık geçmişinde ilk kez derneğe emeği geçenler hatırlanarak plaketle onurlandırıldılar. Plaket verilenler arasında Beykoz K.A.I Dernek üyesi ve Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Hayatta olmayan onursal Başkan Kahraman Yıldız'ın yerine oğlu Zafer Yıldız, Onursal Başkan Kemal Durmuş, Rüstem Demir, Asım Karabağlı, Nusret Yılmaz, Kemal Sanin, Cengiz Gökdağ yer aldı. Plaket dağıtımında Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek in Plaketini Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Kahraman Yıldız'ın Plaketini Yapı Denetim Müdürü Mahmut Gülbahar, Kemal Durmuş'un Plaketini Yapı Denetim Şefi Çetin Yıldız, Rüstem Demir'in Plaketini Mimar Süreyya Ayvaz, Asım Karabağlı'nın Plaketini İşadamı Erdal Yıldız, CHP Beykoz Belediye Meclis üyesi Nusret Yılmaz'ın Plaketini DİSK Anadolu yakası Şube Başkanı Nevzat Karataş,  Kemal Sanin'in Plaketini işadamı Metin Şancı, Cengiz Gökdağ'ın Plaketini Ataşehir Belediye Ulaşım Müdürü Tuncer Tekin verdi.

Geceden bir diğer dikkat çeken durum gecenin sonuna doğru belediye başkanı ve bürokratların ayrılmalarından sonra Kürtçe türkü ve halayların çekilmesi oldu.


SiyasalBirikim.com.tr


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir