BBP Genel Başkanı Üsküdar'da...

BBP Genel Başkanı Topçu, ''Gerçekten milliyetçilerin birlikteliği isteniyorsa, herkes kurumsal kimlikten sıyrılmalı'' dedi. Açılışa Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'da katıldı.

BBP Genel Başkanı Üsküdar'da...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
BBP Genel Başkanı Üsküdar'da ''milliyetçi birlik'' formülünü açıkladı.

BBP Genel Başkanı Topçu, ''Gerçekten milliyetçilerin birlikteliği isteniyorsa, herkes kurumsal kimlikten sıyrılmalı'' dedi.

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, ''Gerçekten milliyetçilerin birlikteliği isteniyorsa, herkes kurumsal kimlikten sıyrılmalı, bir araya gelmeli ve bir milliyetçiler kurultayı yapılmalı'' dedi.

Topçu, partisinin Üsküdar ilçesindeki Bulgurlu Mahalle Temsilciliğinin açılışında yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün TUSKON Genel Kurulundaki konuşmasında çizdiği tabloda emeklilerin, asgari ücretle çalışanların, özel güvenlik görevlilerinin ve engellilerin yer almadığını savundu.

''Bu Meclis yeni Anayasa'yı yapmazsa kim yapacak, vatandaş mı yapacak? Sen bunun için seçilmişsin'' diyen Topçu, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Ülkede tuhaf işler oluyor. İktidar bir hava, muhalefet bir hava. O onu kaşıyor, o onu kaşıyor. Araya bir top almışlar onu çeviriyorlar. Ellerinden şu geliyor sadece; vatandaşı siyah beyaz noktasında ayırmak. Bunu inançlar üzerinden, değerler üzerinden yapıyorlar.

Milliyetçiler mi birleşecek? Söylüyorum zaten, diyorum ki evet, birleşsin tabii, kim istemez. Nerede bu milliyetçiler? Mecliste AKP içinde iki milliyetçi bakan var. AKP içinde yüzde 30 'milliyetçiyim' diyen adam var. Sadık Yakut, Zafer Çağlayan bilinen ülkücü. DP'de var mı? Var. DSP'nin içinde var. Gerçekten milliyetçilerin birlikteliği isteniyorsa, herkes kurumsal kimlikten sıyrılmalı, bir araya gelmeli, bir milliyetçiler kurultayı yapılmalı. Bu kurultayda ortak akıl ne diyorsa, herkes de ona uymalı. Ben nerede lazımsam oradayım, Devlet Bey de nerede lazımsa orada duracak.''

Bu arada, Bulgurlu Mahallesine bir açılış için gelen Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'da BBP'nin Bulgurlu Mahalle Temsilciliğini ziyaret ederek, Yalçın Topçu ile bir süre sohbet etti.

Mustafa Kara, mahalledeki Karlıdere Caddesine, helikopter kazasında yaşamını yitiren eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun adını verdiklerini söyledi.


Üsküdar 34



Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir