Genç Akademi'de güz dönemi başlıyor!

Üsküdar'daki Genç Dergi şubelerinde baylara ve bayanlara özel iki ayrı program başlıyor.

Genç Akademi'de güz dönemi başlıyor!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Genç Akademi 2009 Güz Eğitim Programı 17 Ekim'de başlıyor! Bu güz  GENÇ AKADEMİ'de hareketli geçecek...

İkinci yılını dolduran Genç Akademi, yeni bir güz dönemine daha "MERHABA" diyor. 17 Ekim'de başlayacak eğitim programı için tüm hazırlıklar tamamlandı. Ücretsiz eğitim programına başvurular 7 Ekim'den itibaren başladı. 26 Aralık'a kadar sürecek olan  sekiz haftalık eğitim programı seminerler, konferanslar, sohbetler ve bunlara ilaveten ihtisasa yönelik klüp/atölye çalışmalarından oluşan zengin içeriğiyle dikkat çekiyor.

Eğitim programında Prof. Dr. Hayrettin Karaman, Ahmet Taşgetiren, Prof. Dr. İsmail Kara, Metin Karabaşoğlu, Ertuğrul Düzdağ, Doç. Dr. Erhan Afyoncu, Filiz Dıgırlıoğlu, Zeynep Özbek, Hatice Uğur, Güldane Çolak, Rahime Demir, Ayşe Aksu, Betül Argıt gibi isimler dikkat çekiyor.

Cuma-Cumartesi Seminer Günleri

GENÇ AKADEMİ seminerleri Cumartesi günü yapılacak. Cuma günleri ise Hayrettin Karaman, Ahmet Taşgetiren ve Ayın Konuğu olarak çağırılacak uzman ve usta isimlerin konferansları olacak.

Seminer, Konferans, Atölye-Kulüp İçerikleri:

SEMİNERLER

Sekiz hafta sürecek olan programda alanında uzman kişilerle her hafta değişik konu başlıklarıyla seminerler gerçekleşecek. Tarih Seminerleri, Kişisel Gelişim Seminerleri, "Çağdaş Dünya" Etüdleri Seminerleri olarak üç farklı başlık altında gerçekleşecek.

KULÜP ATÖLYE ÇALIŞMALARI

Gülçin Koç yönetiminde Sosyal Bilimler Atölyesi, Ayşe kavak moderatörlüğünde Osmanlıca Okumaları kulübü çalışmaları yapacak olan bayanlar artı olarak her hafta "Sinema Gösterimi Ve Analizleri"ne devam edecek.

Cuma seminerleri ile Hasan Kamil Yılmaz ile mesnevi okumaları; Ahmet Taşgetiren ile gündeme ilişkin konuşmalar, Hayrettin Karaman  ile Gençlerle Baş Başa; Gaye Sözer ile Saadet Asrında Gençler programları Genç Bayan Akademi'de sunulan diğer alternatifler.

Prof. Dr. Gültekin Çelik yönetimindeki İktisat Kulübü, Genç Dergi editörü Lütfi Arslan yönetimindeki Medya Okur Yazarlığı Kulübü, Yrd. Doç. Halil Kurt Moderatörlüğündeki Çağdaş Dünya Etütleri, Yrd. Doç. Muammer Öztel yönetiminde Tarih Kulübü, Dr. Adem Ergül Bey yönetiminde Şahsiyet İnşası Kulübü, Metin Karabaşoğlu ile Yazı Atölyesi, Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz Bey'in yönetiminde Mesnevi Okumaları, Uygulamalı Temel Fotoğraf Atölyesi, Sinema Kulübü, Sosyal Bilimler Atölyesi vb. zengin içerikli kulüp atölye çalışmaları ise Genç Akademi Bünyesinde yürüyecek olan programlardan.

Bu kulüp çalışmalarına ilaveten, kitap-konu-kişi-olay değerlendirme toplantıları; iş dünyası konferansları; Hayrettin Karaman ve Ertuğrul Düzdağ ile Gençlerle Baş Başa; Ahmet Taşgetiren ile gündeme ilişkin konuşmalar, Lütfi Arslan'la 19 Buluşmaları; 2009 Güz Dönemi'nin diğer programları arasında...

Online Başvuru İçin: www.gencdergiakademi.com

 
 
 

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir