Bir hafta daha okula gidecekler

Okular kapandı, ancak Üsküdar İMKB Kız Meslek Lisesi'nde iki sınıfta okuyan öğrenciler bir hafta daha okula gidecekler.

Bir hafta daha okula gidecekler
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar İMKB Kız Meslek Lisesi'nde, bir yarı yıl süresince coğrafya dersi alamayan 9. ve 10. sınıflardan 2’şer şube öğrencisine, bu hafta 36 saat ders verileceği bildirildi.

Ferah Mahallesi’ndeki Üsküdar İMKB Kız Meslek Lisesi'nde 12 Haziran’da karnelerin dağıtılmasının ardından, okul idaresince, 9. ve 10. sınıflardan ikişer şube öğrencisinin velilerine, cep telefonu yöntemiyle mesaj çekilerek, öğrenciler bir hafta süreyle eğitime davet edildi. Öğrencilerin bir bölümü okula giderek, 1. dönem tamamen boş geçen ve toplamı 36 saat tutan coğrafya eğitimini almaya başladı.

Okul Müdürü Özge Erhan, 9. sınıflarda 17, 10. sınıflarda ise 12 şube olduğunu hatırlatarak, bunlardan ikişer şubenin coğrafya derslerinin 1. dönem süresince boş geçtiğini söyledi. Öğrencilerin bu dersten 1. dönem için karnelerde notu bulunmadığını ifade eden Erhan, okulda 2 coğrafya öğretmeni bulunduğunu, ancak sınıf sayısının fazla olması dolayısıyla bu öğretmenlerin tüm sınıflara derse giremediğini belirterek, şunları söyledi:

“1. dönem 4 şubemizin coğrafya dersi boş geçti. Biz de 36 saat tutan bu eğitimi verebilmek amacıyla bir haftalık program yaptık. Yarım gün eğitim alacak öğrenciler, hafta sonuna kadar 35 saat ders almış olacak. ‘Çocuklar tatilden geri kalmasın’ diye biz bunu bir haftada bitirmeyi planladık. Bu konuyu bir yazıyla Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bildirdik. Yönetmeliğe ve usule uygun.”

Bir haftalık eğitimin ardından öğrencilerin sınava girecekleri, bu dersin 1. dönem notunun da karnelerine işleneceği öğrenildi.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir